- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
size tavsiyem yapmadıysanız eger arka kelebek camındaki fitil gibi olan yeride kaplayın diregin yanındaki ince cubuk gibi bir plastik var onu ben öyle yaptım daha güzel olduMeRt link' Alıntı:Kapı direklerini biraz önce kapladım.
Sıcağı sıcağına fotoğrafları paylaşayım.
![]()
![]()
![]()
![]()
chiv link' Alıntı:Mert Bey, mükemmel olmuş. Valla bir teknik grici olarak çok hoşuma gitti bravoo bravoo bravoo Sıradaki uygulamam bu mu olsa acaba![]()
eraytly link' Alıntı:Mert eline sağlık süper görünüyor bravoo ben de beyazda çok merak ediyorum![]()
ttt35 link' Alıntı:Tek kelime ile şahane olmuş okkk
DERSİMLİ link' Alıntı:Eline sağlık mert güzel uygulamışsın fakat benim biraz çekincem var aracı birde yakından görmem lazım.
labz link' Alıntı:Öok güzel olmuş elinize sağlık![]()
Tolga KARACA link' Alıntı:Öok güzel olmuş kardeşim, bu aralar kaplaya kaplaya gidiyorsun hayırlısı bakalım![]()
Emrah64 link' Alıntı:size tavsiyem yapmadıysanız eger arka kelebek camındaki fitil gibi olan yeride kaplayın diregin yanındaki ince cubuk gibi bir plastik var onu ben öyle yaptım daha güzel oldu