Pişman değiliz opelciyiz biz

Hiç pişman değilim. Parasına göre yeterli.

Hayırdır general motora ortaksınız galiba.en lüx aracında bile renkli ekran olmayan br markayı bu kadar benimsediğinize göre var bi durum ama çaktırmıyorsunuz.daha doğru dürüst motor seçeneği sunamıyor 1,3 kasaya göre küçük kalıyor 1.7 piyasada bulunmuyor.buna rağmen ufak bir sempatimiz olabilir ama dört dörtlük bir marka değil.siz hiç yen golf,yada civic,kullanmadınız galiba.fiat doblo bile benim combo dan daha seri.sadece oturma pozisyonu yüksek.fiat renault ,citroen canavar gibi motorlar geliştirdi.bizimkiler hala milleti eski ecotec motorlarla uyutuyor.

ben golf mk5ten astraya döndüm.civic sedan elegance mugen kitli bir araça alacaktım yoksa.golften çok fazla aşağı kalır yanı yok.civicten çok daha üstün bir araç.sizin için araba sadece performanstan ibaretse bişi diyemem tabe.o zaman forza şahin 1,6 biturbo...

yakında GM, Toyota, Ford un üretim ve dağıtım sistemleri üzerine yaptıgım projelerin kısaca özetlerini paylaşıcam sizlerle. Toyota nın farklılıgını hem üretimde hemde üretim sonrası servislerde hemde dağıtımda çok çok iyi anlıycaksınız arkadaşlar. Neden GM in krize göz göre göre girdiğinide anlayacaksınız.Yarını bekleyin derim ;)

her zaman

opelciyik allahın adamıyık! (uysada opelciyik uymasada opelciyik! :))

Son düzenleme:
Geri