plaka montajı

Ynt: plaka montajı

spitemre link' Alıntı:
Kırmızı renklı 3m bant alın ıstersenız arabayı bıle kaldırıma yapıştırabılırsınız

+1

Geçen tampon tampona giden iki araç birbirine yapışmış su dökün falan diye bağırıyorlardı ayrılması için  rasta_occasion

Ön tampona plaka tam oturmuyor makyajlılarda bu durum nasıl onu bilmiyorum ama biraz plakayı yandan kestirmeniz gerekebilir. Ben bu şekilde silikonla yapıştırmıştım.

MuratS link' Alıntı:
+1

Geçen tampon tampona giden iki araç birbirine yapışmış su dökün falan diye bağırıyorlardı ayrılması için  rasta_occasion

:D :D :D

bir oto camcıya gidin 10 tl verin mis gibi yapar

Ynt: Ynt: Ynt: plaka montajı

karaoglan link' Alıntı:
bir oto camcıya gidin 10 tl verin mis gibi yapar
10 lira camciya bunu yapistirsin diye vermek bence biraz bonkorluk olur. Onun yerine o paraya cift tarafli bant alip kendiniz uygulayabilirsiniz isterseniz.

vida atmayın derim. bölgeyi güzelce temizledikten sonra kurutun. önce plakanın çevresine 3m çift taraflı bant. ama ---- şekilde değil ı ı ı ı şekilde yapın. yağmur suları birikmesin. daha sonra korkmadan silikonu basın plakaya. tek çizgi halinde alt ve üstü paralel yapın bunu. sonra tampona simetrik şekilde yapıştırın. 2-3 dakika bekledikten sonra kenarlarını tampona bantla tutturun. 1 gün boyunca öyle kalsın. hayırlı uğurlu olsun.

[img=800x600]http://imgim.com/4858incir6962509.jpg[/img]

plakam pazardan allah korusun nazardan :D. resimde gördüğünüz gibi temiz bir uygulama olacaktır.

gogoank link' Alıntı:
vida atmayın derim. bölgeyi güzelce temizledikten sonra kurutun. önce plakanın çevresine 3m çift taraflı bant. ama ---- şekilde değil ı ı ı ı şekilde yapın. yağmur suları birikmesin. daha sonra korkmadan silikonu basın plakaya. tek çizgi halinde alt ve üstü paralel yapın bunu. sonra tampona simetrik şekilde yapıştırın. 2-3 dakika bekledikten sonra kenarlarını tampona bantla tutturun. 1 gün boyunca öyle kalsın. hayırlı uğurlu olsun.

İmkan varsa saç kurutma makinesi ile bantı ve yapışacağı yerleri ısıtın, çok daha sağlıklı olacaktır.

gogoank link' Alıntı:

[img=800x600]http://imgim.com/4858incir6962509.jpg[/img]

Bazılarının araçlarının ön tarafında da sensör var. KISKANIYORUZ  battle_Teroriste

Ben plakamı değiştirdiğimde APP plaka aldım. Yanlamasına 2 cm genişliğinde boydan boya 3 tane sünger bant çektim bunların aralarınada silikon sıktım. Ertesi gün kontrol ettiğimde kenarlasından asılayım dedim tampon esnedi :) çok iyi tuttu tavsiye ederim yerinede tam oturdu.

Geri