Plaka

muslum_yagci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim plakanın boyası attı ben bunu nerede boyatabilirim ya. yeniden bastırın demeyin çünkü app plaka benimki ve mühürlü yeniden bunlarla uğraşamam bunu ben veya herhangibir kişi hangi boya ile boyarsak yıkanırken araba plaka boyası atmaz..

arkadaşlar benim plakanın boyası attı ben bunu nerede boyatabilirim ya. yeniden bastırın demeyin çünkü app plaka benimki ve mühürlü yeniden bunlarla uğraşamam bunu ben veya herhangibir kişi hangi boya ile boyarsak yıkanırken araba plaka boyası atmaz..

abi şu mühür olayından bahsetsene biraz nasıl yaptırdın nerde yaptırdın kaça patladı

arkadaşlar o işi zor yaparsınız benim tanıdık vardı onlar sayesinde hepsi 1 hafta uğraştım ama sonunda aldım :)
şimdi benim soruma dönün :)

ok tanıdıkla oluyosa sorun yok :D
pirel plaka var app basıyo orayla bi görüş istersen belki boyarlar
iskitler : 341 17 61
ostim : 385 36 74

son bir soru çevirmede filan sorun oluyormu :D

hahah saol :D valla kardeş plakayı daha 3 gün önce taktım ama artık sorun olacak birşey yok yani çevirselerde derim kardeşim bak bu emniyet mühürü bu da şöförler odası mühürü (mühürleri iyice bastırdım süper görünüyor uehue) bana mühürü basarken bişey demediler gördüğünüz gibi uygun görmüşlerki basmışlar dicem :D anlıyacağın şimdilik bir sorun yok...

hahah saol :D valla kardeş plakayı daha 3 gün önce taktım ama artık sorun olacak birşey yok yani çevirselerde derim kardeşim bak bu emniyet mühürü bu da şöförler odası mühürü (mühürleri iyice bastırdım süper görünüyor uehue) bana mühürü basarken bişey demediler gördüğünüz gibi uygun görmüşlerki basmışlar dicem :D anlıyacağın şimdilik bir sorun yok...

valla ne diyim hayırlı günlerde kullan artık :D

:) saol

Sentetik bazlı sprey boya al kendin boya, ben öyle yaptım gayet güzel oldu. Uğraşamam diyorsan tabelacılar 25 liraya boyuyorlar...
Benim plakanın resimleri :)

halen sorunun devam ediyorsa bana 1 uğra 341 27 66 yalçın problemini çözerim sadece boyaysa ücretsiz hallederiz

Geri