Plaka

bide bu harf-rakam grubunu nasıl kalınlaştırırız kolay bişeymi?asetatlı kalemlemi oluyor neyle oluyor?

Yukarda dediğim gibi boya ile yapmanı tavsiye ederim, asetatlı kalem hem zamanla çıkıyor hemde tam siyah olmuyor...

spreyle zor iş ya...

asetatlı kalem
hatta edding marka permanent marker diye bişey var
onu tavsiye ederim
kazısan çıkmaz o derece :D:D

araştırcam sağol...

arkadaşlar selam. Müslüm boya yerine bant yapmayı niye düşünmüyosun? ben bandırmada yaptırmıştım plaka kadar kalın siyah bantı rakam ve harflere yapıştırdı güçlü bir ısıtıcıyla (fön makinesi) ısıtarak yapıştırdı.sonra kenarlarını jiletle kesip kalınlaştırdı.1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yok.

ilginç bi yöntem, ilk defa duyuyorum..

arkadaşlar tşkler yorumlar için şu sprey boya aklıma takıldı ya beceremem diye düşünüyorum ama :D
bu bant olayını corsada yaptım kalınlaştırdım hatta plakayı dediğin gibi iyi güzelde abi onunda kötü yani bi harfde hafif açılma oldu ondan sonra öle kaldı biri kalın biri ince kötü oldu ama yinede sağol..

halen sorunun devam ediyorsa bana 1 uğra 341 27 66 yalçın problemini çözerim sadece boyaysa ücretsiz hallederiz

tşk ederim bugün yeni yıkamaya götürdüm dedim plakaya dikkat edin etmişler ilk yıkamada boyası atmadı ama illaki atacak gibi geliyor bana olmadı irtibata geçerim..
yer nerde senin??

bana 1 uğrarsan sorunun kalmaz,migrosa geldiğinde 10 dk'lık iş saygılar yalçın aksaka

Geri