plaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan java
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bendede silikon var ama kenarlara az sürmüşüm çıkıo şimdi .tekrar yapıştırcam bi ara :)

benimde slikon ama şimdi yeni plaka bastırıp deiştircem ama sökemiyorum bde boyayı kaldırır diye korkuyorumm

acilma yapiyoo en japon surdum bidaha cikmamak uzere

bende cuma günü yeniden bastıracam plakaları.arka plakayı silikonla yapıştırtmıştım.dün bi yokladım çıkacak gibi görünmüo..

walla ben plakalık ıptalı yaptıgımda usta bayaa güzel slikonladı baktım harbiden cıkacak gibi deil...Hatta gecen hafta bi astraya yapmıs aradan ucgun sonra araba kaa yapmıs tampondan sokememişler...:) :D :p :kop: :pon:

Haftasonu bende plakalıkları iptal edip, çift taraflı bant marifetiyle plakaları tampona yapıştırdım, herkese tavsiye ederim güzel oldu.plakaları söktükten sonra, (selülozik tiner) ile kenardaki siyah cerceveleri kaldırdım, gayet hoş durdu

Daha önce açılan konularda kendimizde kullandığımız için 3m'in çift taraflı bantını tavsiye etmiştik..Ama geçen gün baktım benim ön plakada açılma olmuş biraz çektim dahada açıldı...Bu durumda en sağlamı silikon gibi gözüküyor ama onuda sökmesi zor ve boyaya zarar verebilir...

ben vidalattım abi vidayı da beyaza boyadım canavar gibi oldu anlıyacağınız plakayı söken tamponuda omzuna alır ....

Geri