ama çokta kalın yapma abi güzel durmuyor o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mdellal' Alıntı:Ben de plakadaki harf ve rakamları cd kalemi ile daha kalınlaştırmak istiyorum olur muki ???
Haklısın zaten bugün sanayide arkadaşın dükkanına çektim aracı;kalemi aldım elime.Arkadaş napacan dedi.Hiiiç plakadaki harf/rakamları kalınlaştıracam dedim.Bırak hocam Allah'ını seversen şimdi dağıtıp mahvedecen kaş yapayım derken göz çıkaracan,hafta içi gel bi ara bi reklamcı var 10 dk da halleder falan deyince vazgeçtim kısacası ...DaRkFaCe' Alıntı:abi sakın öle bişey yapma 5-10 lira wer harf genişletmesi yap bence tabi tercih senin...
FAB' Alıntı:hsg kardeşim nasıl yaptın bi anlatırmısın .ne tür boya kullandın tinerlem sildin.
bende uygulıycam da yardım edersen sevinirim
CiMiX' Alıntı:Silikon sökülürken boyada biraz deformasyon yaratıyor ama plaka için en iyi yöntemde hala o metodu kullanmak.. Bende çift taraf bant + silikon mevcut...
mdellal' Alıntı:Haklısın zaten bugün sanayide arkadaşın dükkanına çektim aracı;kalemi aldım elime.Arkadaş napacan dedi.Hiiiç plakadaki harf/rakamları kalınlaştıracam dedim.Bırak hocam Allah'ını seversen şimdi dağıtıp mahvedecen kaş yapayım derken göz çıkaracan,hafta içi gel bi ara bi reklamcı var 10 dk da halleder falan deyince vazgeçtim kısacası ...![]()
ysn' Alıntı:Keçeli kalem kullan harika oluyor![]()