plaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan java
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama çokta kalın yapma abi güzel durmuyor o zaman

mdellal' Alıntı:
Ben de plakadaki harf ve rakamları cd kalemi ile daha kalınlaştırmak istiyorum olur muki ???

abi sakın öle bişey yapma 5-10 lira wer harf genişletmesi yap bence tabi tercih senin...

DaRkFaCe' Alıntı:
abi sakın öle bişey yapma 5-10 lira wer harf genişletmesi yap bence tabi tercih senin...
Haklısın zaten bugün sanayide arkadaşın dükkanına çektim aracı;kalemi aldım elime.Arkadaş napacan dedi.Hiiiç plakadaki harf/rakamları kalınlaştıracam dedim.Bırak hocam Allah'ını seversen şimdi dağıtıp mahvedecen kaş yapayım derken göz çıkaracan,hafta içi gel bi ara bi reklamcı var 10 dk da halleder falan deyince vazgeçtim kısacası ... :(

Kardeşimin 2007 Polo'su işçilik tamamen bize ait :)

benim astra yı alırken söyledim zaten özel plaka istedik. sagolsun emre abi herşeyi ayarlattı ben direk cerceve silinmiş silikonla yapıştırılmış aldım :)

Ama bu kardeşimin polosu. Çok kalitesiz bir boya aynı sekilde taşan yamuk yumuk harfler.ve kafamın almadıgı 0 araçta çizik boyası kalkmış bir plaka..ama adam ettik :)

Öncesi :)

grnt2443001smallts4.jpg

Sonrası

grnt2548001smallum0.jpg

1801071920sw5.jpg

Çerceve Silindi
Plakalık iptal.
Cizikler giderildi boyandı.
Silikon ve Plastik Makinasıyla yapıştırıldı.

İşçilik tamamen araç sahibi ve ben :)

hsg kardeşim nasıl yaptın bi anlatırmısın .ne tür boya kullandın tinerlem sildin.
bende uygulıycam da yardım edersen sevinirim

FAB' Alıntı:
hsg kardeşim nasıl yaptın bi anlatırmısın .ne tür boya kullandın tinerlem sildin.
bende uygulıycam da yardım edersen sevinirim

safagun@hotmail.com

ekle kardeş daha rahat anlatırım. cünkü tinerle boyayla hic işimiz olmadı..

CiMiX' Alıntı:
Silikon sökülürken boyada biraz deformasyon yaratıyor ama plaka için en iyi yöntemde hala o metodu kullanmak.. Bende çift taraf bant + silikon mevcut...

+1 silikonu az kullanmakta fayda var!bigun plakayı çıkartmamız gerekebilir:)

mdellal' Alıntı:
Haklısın zaten bugün sanayide arkadaşın dükkanına çektim aracı;kalemi aldım elime.Arkadaş napacan dedi.Hiiiç plakadaki harf/rakamları kalınlaştıracam dedim.Bırak hocam Allah'ını seversen şimdi dağıtıp mahvedecen kaş yapayım derken göz çıkaracan,hafta içi gel bi ara bi reklamcı var 10 dk da halleder falan deyince vazgeçtim kısacası ... :(

Keçeli kalem kullan harika oluyor:D

ysn' Alıntı:
Keçeli kalem kullan harika oluyor:D

biz yukarda gösterdigim polo nun plakayı yaparken bildiginiz kırtasiye tipi bant yapıştırıp cerceve ceke ceke (Ağda gibi) 2 dkda hallettik ne tiner kokusu ne baska bişey :) ayrıca tüm sayı ve harflerin arkadaşın çıkmayan garip bi kalemi vardı.Keçeli kalem gibi :) ama bayaı kaliteliydi o. Öyle bişey kullandık.Araç yıkamaya gitti geldi ne cıkan biyer nede degişen bişey..

ayrıca piyasada son verilen plakaların gerçcekten cok kalitesiz.Doğuş Oto böyle bişey nası müsterilerine veriyor anlamadım tırnagım bi dokundum 3 ün başı düştü :) o derece

merhabalar..maslak sanayideki plakacılar 15 ytl karşılığında plakaya silikon yapaıolar..ayrıca plakanın etrafındaki siyah dikdörtgen şeklindeki çizgiyide tinerle çıkartıolar ve plaka çok daha estetik duruo..çift taraflı bant yapıştırmaktansa silikon yapmak çok doğru ve çok daha garanti çözüm..çift taraflı bant çıkabilio bazen..

Geri