Plakalık aydınlatması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selo06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selo06

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Araç Vectra B.Plakalık aydınlatmasını Beyaz yapmak istiyorum fakat birkaç yere gittim Vectra B ye göre yok yanıtını aldım.Fakat birkaçtane vectra da da gördü fakat aydınlatma üsttendi,benimki alttan.Konu hakkında biras aydınlatabilirseni sevinirim.Teşekkürler.Bu arada benzer konu açılmıssa özür dilerim,arattım fakat bulamadım.

vectrab ye göre var beyaz ampul.ben kendi arabamınkini değiştirdim iç aydınlatma ve plakalık ledli ampul.görüntüsü güzel.aydınlatma dediğin gibi alttan tamponun plastik kısmında.sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum...

Şimdi bu plakalık ampulleri vectra b için az mı bulunuyor,standart deil anladıım kadarıyla,gittiğim yere sorduumda var diolar arac ne diyip vectra B diyince ona göre yoq diolar,Biras zor bulucam galiba.

benım bıldıgım aynı hepsi:S:S

3 yere gittim aynı cvbı aldım ama yarın bidaha bi geziyim.

mtec in beyaz dipsiz ampulleri var ondan takman gerekiyor bütün araçlarda aşağı yukarı aynı

26021218104756430.jpg

Abi dipsiz ampul değil bu iki ucundada iletken var.

KazımKarabekir caddesinde Eyüpoğlu var, orda sana yardımcı olurlar. 10 lira ampuller.

Teşekkürler arkadasım,bide oraya bakıyım....

Beyaz ledli sofit ampuller var ama çok uzun ömürlü değil. Zamanında kullanmıştım...

Geri