Playboy VEC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RIDVAN1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araba çok diri duruyor kazasız belasız ama arabadaki tüm yapışkanları çıkarsan daha güzel durur özellikle kapı sinyallerinin üzerindeki yeşil olanları bide egzoz kafası yakışmamış pek..

Araba çok diri duruyor kazasız belasız ama arabadaki tüm yapışkanları çıkarsan daha güzel durur özellikle kapı sinyallerinin üzerindeki yeşil olanları bide egzoz kafası yakışmamış pek..
İlk Önce Yorumun İçin Tşk Ederim. Bütün Yapışkanların Yani Stıcker'lerin Anlamı Var. Eksoz Ağzımızda Çok Yakıştığını Düşünüyoruz. Tekrar Tşk Ederim. Önerilerin İçin.

Kazasız belasız :)

bence aracın jantlarından önce forumdaki imzana bi el at :)

2500x800 ile forumun düzenini ağlatıyor.

güle gülee bin temiz saglam görünüyor michelin energy lastikler ile bol bol patinaj çekiyodur kesin

gls de sis farı olmuyormu?

janttan önce sana vectra b gt nin body kiti tavsiye ederim kapı kollarınıda boyatırsan süper

bence aracın jantlarından önce forumdaki imzana bi el at :)

2500x800 ile forumun düzenini ağlatıyor.

güle gülee bin temiz saglam görünüyor michelin energy lastikler ile bol bol patinaj çekiyodur kesin

gls de sis farı olmuyormu?

janttan önce sana vectra b gt nin body kiti tavsiye ederim kapı kollarınıda boyatırsan süper

Kardeşim Kusura Bakma İMAGESHACK Beni Yanıltıyor Düzeltiyorum.

Tşk Ederim. Aynen Öle Kıyamıyorum Ama Patinaja Duruşu Yetiyor. Yapsam 2.0 Sağolsun Sonu Gelmicek Patinajın.

Gls'de Sis Farı Yok CD'De Var Kardeşim Biliyosundur. Ön Tamponumuz Geçen Gün Çatladı Zaten. Halepe Gidicez Orda. Sisli Tampon Ve. Nikelajlı Ön Panjur Takıcam Önüne Aynı CD Gibi.

Ben Tampon-Body Kit-Yan Ek Bu Tür Şeylerden Hoşlanmıyorum. Sadece Planlarımın Arasında Vectra B GT'de Oln Bagaj Üstü Çıta Var. Kapı Kollarıda CD' Boyalı Geçen Gittim Boyatmaya. Kapı Kolları Sökülüp Öyle Boyanıcakmış. Yoksa. Boya Kalkma Durumu Oluyormuş Bugun Yarin İnşallah Onuda Halledicem.

Önerilerin İçin Tşk Ederim.

Rıdvanım araban güzel güle güle kullan. resimlerin boyutlarını küçültmek için vso image resizer programını kullan çok pratik.

Geri