pozisyon şalteri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam.Teşekkürler.

Rica ederim umarım bir faydamız olur...
Abicim bende 2004 astra g var sorunum cok nadir yapıyo ama sanki araba yığılır gibi(vites düşürür gibi) 2-3 saniye oluyor sonra normala dönüyor pozisyon şalterinden yapma ihtimali varmıdır

Abicim bende 2004 astra g var sorunum cok nadir yapıyo ama sanki araba yığılır gibi(vites düşürür gibi) 2-3 saniye oluyor sonra normala dönüyor pozisyon şalterinden yapma ihtimali varmıdır

Sanmam motor ile alakadır. Şanzumandan öyle bir sorun olmaz pek görmedim açıkçası.

Teşekkürler motora baktırayım yada çalışıyorsa dokunma diyeyim şimdilik çok sıkıntı yapmıyor

Profilimizdeki ad ve soyadı kısımlarını günceler isek güzel olur ;)

Benim astra g nin şalteri değiştikten bir müddet sonra vites kolunda boşluk oluştu vites kolu 2 de iken ışık D yi gösteriyordu şanzımancı ustama gittim şalter ile vites kolundan gelen telin bağlı oldugu oldugu bir parca var içi plastik dışı metal iç kısım çürümüş ve boşluk yapıyor doğal olarakta yanlış gösteriyordu vites oraya teflondan bir parça yaptı taktı kaya gibi oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu gün pozisyon şalterini sökmeye karar verdim.İlk önce aküyü yerinden söktüm daha sonra da akünün altındaki sacı söktüm ve şaltere ulaştım.Halata elimi atar atmaz yerinden çıktı.Halatın ucundaki siyah parçanın içinde ne bir segman ne de başka bir parça vardı.Bu parçanın orada bu şekilde durması imkansız gibi geldi bana.Bence o parçanın içinde bir şeyler vardı o parçalarda zamanla aşınıp kırılmıştır.Neyse arızayı geçici şeklilde tamir ettim bu şekilde biraz idare eder.Halatın ucundaki bu siyah parça ayrı olarak satılırm mı?Daha başka tamir metodları var mı?Bu arızayla ilgili olarak tecrübeli arkadaşlar fikir verebilirler mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20141011_161236 (600 x 450).webp
    IMG_20141011_161236 (600 x 450).webp
    41.9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20141011_161256 (450 x 600).webp
    IMG_20141011_161256 (450 x 600).webp
    49.1 KB · Görüntüleme: 77
Resimlerde görünen o parça mafsal.

bu parça ayrı olarak satılıyor mu?

Geri