pozisyon şalteri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O ucunda siyah olan kısım çıkar yifli bir parça olması gerek bak resimde olan parçalar numaralı parçalardır ve senin işini fazla fazla görür yapman gereken o vidayı söküp kolu çıkar bu parçalardan uygun olanından al terine tak mis gibi ve ömürlük olur.

attachment.php

Ekli dosyalar

• 7363.webp
    7363.webp
    13.6 KB · Görüntüleme: 80
O siyah parca donuyor ana çıkmıyor .parca kola vidalı değilde sanki presle takılmış gibi geldi.çünkü o siyah parçayı sağa sola epeyce çevirdim yinede çıkmadı.

Parca resimdeki gibi oldukça uzun.mafsala yakin olan yerde ek gibi bir şey var ama ben pek kurcalamadım ayarı vardır bir şey olur diye.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1413071033485.webp
    uploadfromtaptalk1413071033485.webp
    1.7 KB · Görüntüleme: 50
Aslında kafam da olan şu o kısım plastik olan yer çıkar ise muhakkak çıkıyordur. Pres olsa çoktan sökülürdü yerinden çıkarıp o kısma bir diş açarak söylediğim çelik mafsallı kullanmak. Buna benzer parçalar da bir sekman tutar eski tofaşların cam kollarında olur tırnak gibi bir şey işte o parça kırılmış yada düşmüş ki o parça oradan çıkıyor etrafını kontrol et bakalım yatak yada delik var mı?

O siyah parçanın içinde segman yuvası gibi bir şey var.Aslında o teli cikarabilsrm is kolay olacak ama nasıl sokulecegini bilmiyorum.Sökerken ve takarken bir ayar yapılıyor mu?O nuda bilmiyorum.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 03:01 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 03:00 ----------

O siyah parca iki tarafads biraz sıkı şekilde sonsuz dönüyor ve çıkmıyor.

Sekman vardır o kesin daha önce söylediğim gibi vites kolunun iç kısmında fren teli gibi bir vida olması gerek boşluğu almak için. Ama işte biraz kurcalamak gerek. Ama o siyah parça oraya pres asla ama asla değildir sanmam pres olsa ısının etkisi ile kısa zaman içinde sıyrılır yerinden çıkar.

vectra a kasa otomatik şanzıman

Tam şanzumanın üzerinde. Dikkatli bakar ise birde bu söylediğin parçaya halat takılı olduğunu görürsün. Arıza hakkında yazar isen daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. ;)

Iyi akşamlar gümrük çıkışlı otomatik vites bir aracım var 82 binde aldım şuan 157 binde aracımla eryamandan keçiören sorunsuz gittim 1 saat sonra dönüşte anteres ışıklarda araç çalışır vaziyette hareket etmemeye başladı göstergede s lambası yanıp sönüyordu aracı ışıklardan itip kenara aldım kontak kapattım 4-5 dk bekledikten sonra araç tekrar çalıştırdım yola devam ettim 3 km sonra tekrar ışıklarda durdum araç yine gitmemeye başladı ((geçen yıl kış aylarında benzer bir durum oluyordu araç çalışınca göstergede s lambası yanıp yanıp sönüyordu aracı kapatıp tekrar açınca sorun düzeliyordu)) sorun nedir biraz araştırdım kişiler baskı-balata dedi- filtre ve yağ diyen oldu vs.ağırlıklı beyin diyen oldu..

Gökhan Bey konu çok uzun zaman önce açılmış fakat benimde aynı sorunu yaşıyorum şuan yapabildiniz mi acaba banada bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz

Geri