Prelude VS. Bravo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Prelude VS. Bravo

• Fiat Bravo 2.0 HGT

Oy: 27 25.5%
  • Honda Prelude 2.0

Oy: 79 74.5%

• Kullanılan toplam oy
    106
Fiyat abartı olmuş ama ilandaki araç şahane.. (ön farlar ve tampon altı haric)DOSTUM ILANDAKI ARAC 2 AY BILE OLMADI DAHAKI BEYAZ RENKTE ON TAMPON MODİFİYELİ ŞEKİLDE SATILIKTI.BAKIMSIZDI BAYA 8 E KADAR INMIİŞTİ FİYATI 2 AYDA ARAC BU HALE GELMIŞ 3 HAFTADIRDA ILANLARDA DOLASIO ZATEN.cok daha temız preludeler var ona gore satılık.http://www.araba.com/1940884.html bu arac mazısıde gzl son durumuda mesela.

bana hiçbir allahın kulu 92 model bır araca 19 mılyar verdıremez...gider bi tane astra g bertone alırım binerim ya.ne uğrasacam 92 model arabanın arızalarıyla problemlerıyle sanayıden cıkmadıktan sonra nerde bunun zevkı...

temızıne 19 az bıle cekıolar bence ama temızını bulmak ölum bende sahsen yenı arac alırım:)))))))))

temızıne 19 az bıle cekıolar bence ama temızını bulmak ölum bende sahsen yenı arac alırım:)))))))))

prelude club forum link i verilmiş göz attım 30 milyara 4.gen prelude satan insan var.. adamlar gurur duyuyorlar arabalarının değerleri arttıgı ve önem verildiği için...

bilmiyorum bence de süper arabalar ama yok piyasada 10-15 liraya adam akıllı..
herkes te 15 liraya aracı alırsın kafadan 10 lira harcarsın keyfile binersini benimsemiş.. :)

temizi elden çıkmıyor ondan satanda satma taraftarı değil benim arkadaşımda var 94 model o kadar çok masraf yapdıki sadece kaporta motor değil hondalar zaten sağlam aletler iyi bakarsan üzmez

ama teknolojik takviye yapdı bizim arkadaş epey bir modernize etti şimdi sıfır çıkan arabalardan donanım olarak büyük bir eksiği yokdur xenon far yapdı mercekli zaten far yıkamasıda var far sensörü yapdı arkaya park sensörü yapdı yağmur sensörü yapdı çok masraf yapdı ama biniyorda kendi için yapıyor masrafıda zaten güzel yanıda o geçen üstündeki alarmı değiştirdi desi keyless go lu alarm takdırdı..

30 liraya satılan arac gerçektende 10 numara denılıcek kadar temız bı arac.vatandaşta 1 tane daha var aynısından hatta oda satılık.PRELUDE 4 genler gerçektende çok ozel araclar.ÖRNEĞİN:amerikada 96 corvette 3 000 dolar cıvarında gezıyor prelude ıse 4000 dolardan asağı değil.PRELUDE TR DE gerçekten hastaları var.bencede bı corvetten farksız bır arac seversen hastasıysan son derece ozel bir araç yani:))))

5. genin imzamdaki bir versionu olsa keşke.. :D

Son düzenleme:
keske ole bı versıyonu olsa gercektende:)))aslında yapılmayada uygun kasası 5.generasyonun.offf acıcan yazın bunun ustunu keyfe bak havaya bak ya:))))

twintop şekil degilde perde den olur sanki ama emanet durabilir :)

Geri