Prelude VS. Bravo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Prelude VS. Bravo

• Fiat Bravo 2.0 HGT

Oy: 27 25.5%
  • Honda Prelude 2.0

Oy: 79 74.5%

• Kullanılan toplam oy
    106
prelude hertürlü bravoodan üstündür arkadaşlar.ablamda 3 yıl prelude vardı 93 model.bravooda arkadaşlardan biliyorum. farklarını size kısaca yaziyim 1.ilk olarak 2 aracı yan yana koyduğunuz zaman duruş ve asalet farkı hemen kendini belli eder.preludenin tamamen kupon bir araç olduğu belli.duruşu çok asil bir araç.
2.iç mekan preludenin çok daha çekici.ön konsol olsun orjinal koltuklar olsun son derece hoş.bravoo ise klasik hacback araçlardan farksız.(PRELUDE NİN ARKASI ÇOK DAR VE 2 KİŞİLİK.BRAVOO BU KONUDA DAHA AVANTAJLI)
3.prelude çekişi oldukça başarılı bir araç bravodan uzun yolda daha başarılı bir performans gösterir kesinlikle.(2.0 si versiyonu kısa mesafede zorlanır bravo karşısında.2.3 motorları vtec olanlar her türlü geçer.)
4.prelude yol tutuşu son derece düzgün bir araç önden çekişli olmasına rağmen oldukça güven veriyor insana sürerken.bravo virajlarda prelude kadar başarılı değil.(fakat aracın el freni çekme gibi bir harekette preludede felaketle karşılaşırsınız.
5.sürüş olarak prelude tamamen zevk arabası diyebilirim.bravoda zevkli araç ama prelude zevki her araçdan alınamaz.
SONUÇ:PRELUDE son derece kendine has kıyaslama yapılıcak araç sayısı(rakibi) az olan bir araç.
parça konusuna gelince prelude parça olarak son derece zorlar.fiyatları bir passattan pahalı değil ama bulması problem.belçikadan genelde getirtiyorlar olmayan parçaları.4ws sistemi 92 kasa(4.genlerde)genlede yok.tr de sanırım 5-6 tane var 4ws sistemli prelude 4gen.2.0 genelde bulunuyor.onlarda 100 tane falan en fazla kalan.136 beygir güç üretiyorlar fabrika verilerine göre.

İki yakın arkadaşımda da 2.0 HGT var ikisinin de motorla başı belada,
Birisi alalı 9 ay oldu toplamda 4 kez yatak sardı 11 milyar ve 7 ayı gitti,
İkinci araç ise noslu çipli dereceli egzantrik falan vardı ,
çip sürekli motor beynininde arıza verdi sonuç olarak 5.000 usd istediler ve kör topal satıldı,

Umarım düşüncene yardımcı olmuşumdur.
5 silindirli motorların en byük sorunu 4 silindirin kardeş çalışıp birinin tek başına çalışmasıdır.

Son düzenleme:
50 oy alan araç:)

Şöyle bir baktım çok düşünmeden oyumu honda ya verdim ama sonrasında eski günlem aklıma gelince pişman oldum. samimi olduğum bir arkadaşımda vardı. motor standart hgt 1,5 yıl kadar hem çok bindim hem çok kullandım her seferinde anrenalin pompalıyan bir arac sürüş keyfi kelimeler ile tarif edilemez. üst devirlerde tamam ama her an hgt kadar agresif olucağını zannetmiyorum.

Ford ne guzel demis " Iyi otomobil, yeni otomobildir " diye. Bence sen bosver 10-15 yillik tarihi eserlere para baglamayi, biraz daha biriktir parani. Zaten kriz nedeniyle fiatlar duser. Daha iyi bir paraya daha taze bir arac alirsin....
Offfff.... Simdi ne kufur yerim ben he ! :)

en doğru lafı etmişin be abi kim sana ne der ya :) bencede hüseyin en mantıklısı biraz daha para biriktirip daha yeni bişeyler alman diğer türlü kimlerin kullandığı belli olmayan 5 6 el değişmiş bi araba alıp bi araba parasıda masraf ediceksin arabaya ben sakın sakın alma derim ...

prelude coupe klasmanında bravo hb klamassmanında ve prulede un 1980 den gelen bir geçmişi var dünyada amerikada dahil pek çok yerde olan bir araç en önemli yanı performans aleminde belli bir maddi değer dışında manevi değeri olan saygın bir araç yani kimse prelude dendimi kötü bir laf etmez klassmanı ve motoru dahilinde gayet güzel ayakları yere sağlam basan bir araçdır

gelelim bravoya bravo hb segmentinde 2.0 hgt si gerçekden iddalı bir araba boş bir araba değil sonuçda fiat diyenlerin dikkatini çekerim fiat ama tofaş değil fiat dediğiniz marka bu gün alfaromeo ferrari gibi araçları bünyesinde bulunduran ve motor özellikle performanslı motorlarda çok usta bir firmadır alfaromeo ları örnek alabilirsiniz ferrariyi katmıyorum bile.... ama bravo ile prelude sittin sene karşılaştırılmaz onu bırakın zaten coupe araçla hb karşılaştırılamaz bence...

Son düzenleme:
prelude arada görüyorum aklıma giriyor.. 8-10 milyara piyasada da mevcut..

komple boya
0 deri koltuk

nebiliyim prelude kasa olarak cok begeniyorum eski meski ama efsane bişey :)

Geri