Pro-Kit mi Sportline mı ?

Astra Maniaa

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhabalar

AstraG HB için helezon alıcam.. kesinlikle eicbach alıcam ama pro-kit mi alsam sportline mı alsam karar veremedim..

sportline'la ilgili kafamda bi çok soru var..
5cm düşürünce amortisör çok sert olmazmı?
Türkiye'de yollar malum sorun olmaz mı?
Bide sanırım arka lastik çamurluğun içine giriyor sportline ile yanlış mı biliyorum o görüntüyü sevmiyorum brodway gibi :D

sportline pro-kit'ten daha dengeli sonuçta ağırlık merkezi daha aşağıda ama bunlar kafamdayken karar veremiyorum yarıdımınızı bekliyorum

sportline açıkçası 5cm kadar indiriyor ve geçtiğin yollara göre bu sorun olabilir.htta amortisörlerini de patlatabilir.özellikle 4cmden sonrasında geçtiğin yol ve kullanımına göre risk çok fazla.benim tavsiyem eibach prokit yda vogtland....

arkadaşlar merhabalar

AstraG HB için helezon alıcam.. kesinlikle eicbach alıcam ama pro-kit mi alsam sportline mı alsam karar veremedim..

sportline'la ilgili kafamda bi çok soru var..
5cm düşürünce amortisör çok sert olmazmı?
Türkiye'de yollar malum sorun olmaz mı?
Bide sanırım arka lastik çamurluğun içine giriyor sportline ile yanlış mı biliyorum o görüntüyü sevmiyorum brodway gibi :D

sportline pro-kit'ten daha dengeli sonuçta ağırlık merkezi daha aşağıda ama bunlar kafamdayken karar veremiyorum yarıdımınızı bekliyorum

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=25070

lınke tıklarsan aracta sportlıne (5cm) yay var hıcte camurlugun ıcıne gırmıyo merak etme :D

sportline kullanılırsa kısa amortisör kullanmak ideal çünkü standart amortisör kısa strok ile çalışacak

aşağıdaki linkde 22 noda almanca şuna benzer bişey yazıyo 30 mm den fazla indirme durumunda kısa yayın fırlama riski var

http://www.bilstein.de/cms_website/d.../FAQ/#sprung_4

35mmlik olanı al bence.50mm baya sorun yasatır yollarda. 50mm alırsan ona göre bi amortisör de almanı öneririm

eibach 50mm kullandim astra g de
gayet kaliteli bir yay ancak dalgali asfaltta çok sekiyor araba
tavsiyem ayni kalitede olan vogtland 35mm kullanman
hiçbir sorun yasamayacani garanti ederim çok konforlu bir sekilde arabayi alçaltiyor.

aslında konfordan daha çok performans önemli benim için sanırım vogtland performanstan daha çok konfora yönelmiş bir marka yanlış mıyım?

eğer orjinal amortisörle kullanırsam daha sert bir yay istiyorum tabi spor amortisörde düşünüyorum eğer öyle bişey yaparsam vogtland gibi yumuşak yaylar tercihim olur..

15 jantlara mı takacaksın yayları?

bi süreliğine evet..

Apex 4 cm yi tek geçerim.Hem istediğin gibi dengeli iniyor hemde yol tutuş performans ve konfor harkülade:)Tek kelime ile perfect..

Geri