eibach 4 mm prokit kullanıyorum memnunum sportline takarsan amartisörlerin değişmesi gerekir sekme ve kopmalar olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apex 4 cm yi tek geçerim.Hem istediğin gibi dengeli iniyor hemde yol tutuş performans ve konfor harküladeTek kelime ile perfect..
Arkadaşlar,
Vogland Koni tarafından üretilmektedir ve aynı sağlamlıktadır. Eibach ise fiyat bakımından lükse kaçan bir yaydır ve bence o kadar para vermeye de gerek yoktur. Alınacaksa da 3,5 cm liği alınmalıdır. 4 kişi binmek gerekirse (yılda 1 kez bile olsa) 5 cm. lik olanları kesinlikle süretme sorunu yaratmaktadır. Türkiye yolları çok fazla riske açıktır. Bu yüzden de kesinlikle hangi yay alınırsa alınsın spor amort. ile kullanılmalıdır. Insanların jant almak için paralarına kıyamadıkları spor amortisörler hem "canınızı"; hem de "arabanızı" kurtarır. Bu yazıya onlarca "ne alaka şimdi" yazısı yöneltilebilir. Ancak bu konunun tartışmaya açık bir tarafı kanımca yoktur. Önce güvenlik arkadaşlar..
jantların offsetine göre sürtme yaşayabilirsin ki burada srun yay deil jant ile ilgilidir...
en iyisinin aynı marka yay amortisör olucağını düşündüm set olarak alınca birbirine tam oturur mantığıyla bunu almaya karar verdim ayrıca 3cm olduğu içinde yollarda zorluk çekmem...
http://www.bilstein.de/cms_website/english/Products/Product-Details/?cms_produkt_id=1