Pro-kit ve sportline arasındaki farkı anlamadım açıkcası_? Piyasada bulunan 200 EUR.ya satılan eibach 35 mm Yay tek başına işimi görmez mi_?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok güzel bi seçim hatta süper bi seçim bende bilstein b6 takacağım yakında fakat bu coilover i getirtmeniz özel bi imkanınız yoksa en az 3 ayınızı alabilir. İnşallah getirebilirsiniz de taktıkdan sonraki değişiklikleri de yazarsınız
getirtme süreleri 1.5-2 aymış zaten fiyatını duyunca süresini dinlemedim bile
B14'e 1000-1500euro+kdv dediler
B6'ya da önün tanesi 147euro+kdv arkaya 95 euro+kdv dediler 1.000ytlyi geçiyor anlamadım niye bu kadar pahalı kuzenime 2-3 sene önce A3e aldık seti 250-350ytlydi
bu arada b6 alıp alçaltma yapacaksan B8 almanı söylerim 3cm kısa amortisörler fiyat farkıda çok yoktur tahminimce
Pro-kit ve sportline arasındaki farkı anlamadım açıkcası_? Piyasada bulunan 200 EUR.ya satılan eibach 35 mm Yay tek başına işimi görmez mi_?
Evet ben size fiyatı söyleyip moral bozmak istememiştim rotaş ile görüştünüz muhtemelen benim tam 3 ay oldu yeni geldi. prokit ile 2.5-3 cm alçaltma yapacağım B8 alsaydım sizin konu başlığında sorduğunuz gibi sportline alıp 4.5-5 cm indirirdim. B6-B8 fiyat farkı yoktur evet
sizin A3 e aldığınız B4 olabilirmi?
bilstein yerine Koni alsanızda fakat fiyat çok farketmiyor