Pro-Kit mi Sportline mı ?

Pro-kit ve sportline arasındaki farkı anlamadım açıkcası_? Piyasada bulunan 200 EUR.ya satılan eibach 35 mm Yay tek başına işimi görmez mi_?

Çok güzel bi seçim hatta süper bi seçim bende bilstein b6 takacağım yakında fakat bu coilover i getirtmeniz özel bi imkanınız yoksa en az 3 ayınızı alabilir. İnşallah getirebilirsiniz de taktıkdan sonraki değişiklikleri de yazarsınız

getirtme süreleri 1.5-2 aymış zaten fiyatını duyunca süresini dinlemedim bile :D

B14'e 1000-1500euro+kdv dediler
B6'ya da önün tanesi 147euro+kdv arkaya 95 euro+kdv dediler 1.000ytlyi geçiyor anlamadım niye bu kadar pahalı kuzenime 2-3 sene önce A3e aldık seti 250-350ytlydi

bu arada b6 alıp alçaltma yapacaksan B8 almanı söylerim 3cm kısa amortisörler fiyat farkıda çok yoktur tahminimce

getirtme süreleri 1.5-2 aymış zaten fiyatını duyunca süresini dinlemedim bile :D

B14'e 1000-1500euro+kdv dediler
B6'ya da önün tanesi 147euro+kdv arkaya 95 euro+kdv dediler 1.000ytlyi geçiyor anlamadım niye bu kadar pahalı kuzenime 2-3 sene önce A3e aldık seti 250-350ytlydi

bu arada b6 alıp alçaltma yapacaksan B8 almanı söylerim 3cm kısa amortisörler fiyat farkıda çok yoktur tahminimce

Evet ben size fiyatı söyleyip moral bozmak istememiştim rotaş ile görüştünüz muhtemelen benim tam 3 ay oldu yeni geldi. prokit ile 2.5-3 cm alçaltma yapacağım B8 alsaydım sizin konu başlığında sorduğunuz gibi sportline alıp 4.5-5 cm indirirdim. B6-B8 fiyat farkı yoktur evet

sizin A3 e aldığınız B4 olabilirmi?

bilstein yerine Koni alsanızda fakat fiyat çok farketmiyor

Pro-kit ve sportline arasındaki farkı anlamadım açıkcası_? Piyasada bulunan 200 EUR.ya satılan eibach 35 mm Yay tek başına işimi görmez mi_?

300e maslakta sıfırını satıyorlar.35lik yay mükemmel iş görür ama 50 ya da 60lık kullanırsan yayların zarar görmemesi için istanbul şartlarında dikkatli olmak gerekir....

Evet ben size fiyatı söyleyip moral bozmak istememiştim rotaş ile görüştünüz muhtemelen benim tam 3 ay oldu yeni geldi. prokit ile 2.5-3 cm alçaltma yapacağım B8 alsaydım sizin konu başlığında sorduğunuz gibi sportline alıp 4.5-5 cm indirirdim. B6-B8 fiyat farkı yoktur evet

sizin A3 e aldığınız B4 olabilirmi?

bilstein yerine Koni alsanızda fakat fiyat çok farketmiyor

A3e B6 almıştık rotastan eminim %60-80 sertleştirilmiş hatta o zaman set en az 6 set olarak almak gerekiyordu biz bi set için yalwar yakar kafa şişire şişere almıştık :D

B4 standartı değil mi zaten astra için takımı 240ytlydi B6-B8 arasındaki fiyat farkı 5euroymuş B14te 1050euro+kdv

standart B4 olanlar siyah diğerleri sarı oluyor .Siz o fiyata aldıysanız çok iyi tabi. bu hafta muhtemelen takacağım bu kadar paraya değermi değmezmi görücez corsa nın çok kötü süspansiyon sistemi nasıl olcak bakalım bi de rot açılarını düzgün ayarlayabilecek bi yer bulmam lazım.

siz B4 üzerine prokit yapabilirsiniz B4 standart ama yine de diğerlerine (delphi, gm vs.) göre daha sağlamdır heralde

Geri