radyo çekim gücü neden zayıf

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan axcolca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

axcolca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bir kaç kişide sanırım aynı dertten müzdarip okudugum kadarı ile ancak ben ciddi ciddi servise gitmeyi düşünüyordum bu net olmayan radyo için ancak sanırım bu sorun genelde var ,en büyük radyo kanalları cok hafif ancak dikkatli birisinin farkedecegi biçimde cızırtılı çalıyor.cözüm önerisi olan var mı?tesekkürler.

Ynt: radyo çekim gücü neden zayıf

Benim necvox cihazımda da aynı... Müsait bir günümde servise gideceğim. Aracı alalı 1 hafta oldu :(

Ben ankaradayım ve radyoyla ilgili hic sıkıntı yasamadim, servise gösterin bakalım ne diyecekler

Şu ana kadar 1 kere dahi radyoda sıkıntı olmadı.Ben gayet memnunum araçta shark var yani anten arka camda.

benimki cubuk anten 30 cm ,acaba shark taksam cekim gücü dahamı iyi olur yoksa daha düşük olma ihtimali var mı?

axcolca link' Alıntı:
benimki cubuk anten 30 cm ,acaba shark taksam cekim gücü dahamı iyi olur yoksa daha düşük olma ihtimali var mı?
shark takarsaniz cekim biraz daha zayiflar.
O anten orjinalinde cd600 olan araclarda GPRS anteni gorevi goruyordu. Makyajla beraber süs oldu.

hocam aracınız business mi?

Aynen shark takarsanız eskisinden daha iyi olacagıni sanmamakla beraber daha kötü olacagını düsünüyorum..

sharkın içinde radyo anteni yok ki zaten. radyo anteni arka camda reziztansın ilk 2 sırası.

sharkın içine eğer araçta varsa GPS ve GSM anteni var sadece

Shark var olan aracta multimedia yok ise onun ici bos ve anten arka camda bulunuyor

Geri