radyo çekim gücü neden zayıf

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan axcolca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: radyo çekim gücü neden zayıf

Cosmo link' Alıntı:
sharkın içinde radyo anteni yok ki zaten. radyo anteni arka camda reziztansın ilk 2 sırası.

sharkın içine eğer araçta varsa GPS ve GSM anteni var sadece

shark'ın içinde radyo anteni olan araç var en azından bunu ankara'da arkadaşımın aracından biliyorum,saygılar.. :)

Bizim sharklarda sonradan takılmadıysa yok.Çünkü aracıma bizzat baktığım için anten camda 2013 yılı sport :)

Yasin90 link' Alıntı:
hocam aracınız business mi?

edition

bnde ankarada yasıyorum aynı sorun bende de var net cekmiyor radyo

servise bir gösterin

radyo çekim gücü neden zayıf

Radyonun az çekmesi konusuna kesinllikle katılıyorum, memlekette benim astra totalde 3 radyo istasyonu çekeren, pederin Audi, neredeyse onlarca çekiyor. Belki premium araç falan diceksiniz de, bu kadar fark olmaması lazım.

sorun tüm astralarda değil, kız arkadasımda sport astra var haliyle balık sırtı anten, arabaları yanyana cektik aynı radyo istasyonu actık benimki hafif pürüzlüyken onun aracta cok netti.

Kısacası eski tip antenli olanlarda sorun var, business ve editionlar yani

Bende Shark Takılı Takılı olmadan öncede pek iyi değildi çekim ben çareyi TRT fm dinlemekte buldum sinyali baya bi güçlü 011zaa 011zaa 011zaa

servise göstereyim diyorum ancak bir sonuç çıkacagından ümidim yok işin aslı,bilmiyorum aynı sorunla karşılaşıp servise götürüp sorunu cözülen varmı?arkadaşımın reno clio var hoparlörler radyo dandik ancak çekimde frekanslarda en ufak cızırtı yok,benim tüm istasyonlarım en kuvvetliler hariç cok hafif cızırtılı ,tabi bu farkı hissetmek için dikkati vermek gerekiyor,coğu kişi hissetmiyordur ama ben rahatsızım.

Daha önce giden birini biliyorum bu konu ile alakalı, yapılan islem anteni degistirmislerdi ama sorun devam etmisti servislerde samimi olmadigin biri yoksa bu tür ince detaylı islerle ugrasmak yerine hemen parca degiselim diyorlar..

bakalim bu sorun hangi parlak fikirle çözüme ulaşacak tajipteyim konuyu tTRTfFM dinlemek baydiii

Geri