Regaip kandili nedir? Bu kandilde neler yapılır? vs. vs.

Allah cümlemizden razı olsun, rica ederim arkadaşlar.. Kandiliniz mübarek olsun tekrar..

samet abi okuyabildiğim kadarını okudum, sizler de faydalanın istedim koydum buraya ;)

buraya yazmakla ne iyi yapmışın...
inşallah layıkıyla değerlendirenlerden oluruz.

Allah razı olsun

regaip gecesi namazını ilk defa duydum bu güzel oldu

Güzel kardeşim hayırlı arkadaşım ALEMLERİN SAHİBİ senden razı olsun, gerçekten çok iyi yapmışsın böyle bir sayfa hazırlayarak, yazılanların hepsine katılıyorum, MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ nden bu gece ve her gece hatta her an yılmadan usanmadan istemeliyiz yani dua etmeliyiz, ALLAH hiç bir kulunu muhtacına muhtaç etmesin, saygılarımla.

emeklerın ıcın sağol allah razı olsun hakkını helal et cumlemızın kandılı hayırlara vesıle olsun

sağol koray kardeşim güzel düşünmüşssün açıklayıcı bilgiler bularak kaza namazı kılıp dua etmek lazım

Çok güzel bir konu açmışsın gerçekden bu hayırlı gecede.ALLAH tüm islam alemine bu geceyi hayırlı ve mübarek kılar inşallah tekrarını görmek nasip olur inşallah.

regaip kandil gecesini senin bu yazdığın ileti deki namaza göre ihya etmeye çalıştım.Allah razı olsun.Nasiplendin inşaallah.

Allah Razi Olsun Ellerine Sağlik

Allah senden binlerce kez razı olsun...Regaib kandili tüm islam alemine mübarek olsun.....

Geri