REİS38 Görücüye çıkıyor,

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REİS38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ynt: REİS38 Görücüye çıkıyor,

REİS38 link' Alıntı:
bu jantlar ofsetsiz bilgin olsun

selam;

sizin ön jant ve arka jant'ın offset (ET) değerleri nedir ?

resimde görmüş olduğunuz jantlar ön jantınız ile aynı ET +33 öffset  Arkalar ise ET+37 offset

5x105 18x8 18inç et33-37

ilanda da belirtilmiş. bence en sağlıklısı arkadaşın arayıp sorması.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: REİS38 Görücüye çıkıyor,

ouzhn06 link' Alıntı:
Tesekkr ederm ama ofset ice dogru basiklik mi oluyo:)

aynen öyle benim arkadakiler ofsetli önler normal

Ynt: Ynt: REİS38 Görücüye çıkıyor,

@ftertezzek link' Alıntı:
selam;

sizin ön jant ve arka jant'ın offset (ET) değerleri nedir ?

resimde görmüş olduğunuz jantlar ön jantınız ile aynı ET +33 öffset  Arkalar ise ET+37 offset

5x105 18x8 18inç et33-37

ilanda da belirtilmiş. bence en sağlıklısı arkadaşın arayıp sorması.

ofset değerlerini inanınki hatırlamıyorum ama tabiki alacak kişinin birebir görüşmesi en sağlıklısı olur

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: REİS38 Görücüye çıkıyor,

ouzhn06 link' Alıntı:
Anladimm cok tesekkrler

Ankaradasınsınız kayseriye göre imkanlar daha fazla biraz araştırma ile ankarada bulabileceğinizi düşünüyorum veya getirtebilecek bir yer bulma şansın varsa senin için daha mantıklı olur

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: REİS38 Görücüye çıkıyor,

REİS38 link' Alıntı:
Ankaradasınsınız kayseriye göre imkanlar daha fazla biraz araştırma ile ankarada bulabileceğinizi düşünüyorum veya getirtebilecek bir yer bulma şansın varsa senin için daha mantıklı olur
Ankarada sadece tatillere geliyorm geri kalan gunler sivastayim maalesef:( fazla ilgilenme sansim olmuyorm ama yazlik lastikleri takarken ilk isim 18lik lastik ve jant

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: REİS38 Görücüye çıkıyor,

ouzhn06 link' Alıntı:
Ankarada sadece tatillere geliyorm geri kalan gunler sivastayim maalesef:( fazla ilgilenme sansim olmuyorm ama yazlik lastikleri takarken ilk isim 18lik lastik ve jant

Tavsiye ederim dururkende yolda giderkende gayet şık duruyor en azından görenler hep olumlu yorum yapıyor

Ynt: REİS38 Görücüye çıkıyor,

9x18 olan ofsetli genelde önlere 8x18 arkalara 9x18 takıyorlar yani sadece arkalar ofsetli oluyor. İstersen önlere de 9x18 taktırabilirsin.

Geri