Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu dogrumu ya valla cok guzelmis bende 3 ay once almistim sifir aracimi o zaman 2012/2 nin yarisi 220TL + 2013/1 440TL iyimis bu sekilde bile 1.6 nin yari domem borcuna yetisemiyor iyikide secimim astra classic 3 1.6 dan yana olmamis yoksa baticakmisiz simdi 1. ogretime gecip harcida devlete odettikmi benim vergi MTV belese gelir eheheh
hayirlisi olsun ben genc oldugumdan ugrasacak vaktimde oldugu icin en asi olan renkten yani siyahtan yana kullandim sansimi ve mutluyum siyahi temizleyip cilalayip karsisina gecip parlamasini ve boyanin asaletini izlemek cok zevkli birsey herkes metalik grisini al diyordu fakat simdi hepsinin dibi dusuyor siyahi herkes kullanamaz ya cok zengin olmaniz lazim sik sik yikatip cilalatacak kadAr yada gercekten bu isi sevmeniz ve arabaniza gozunuz gibi bakmaniz ... aracinizin secimini yapmissiniz hayirlisi olsun kazasiz belasiz kullanin sectiginiz renkte gayet guzel ve kullanisli bir renktir ...