Resimlerdeki Corsa Hangi Paket

Xgenesys

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
İyi günler forumda yeniyim almak istediğimiz arac 2012 model corsa D 1.3 cdti enjoy araç ilanda enjoy diye geçiyor aradım araç sahibini bana enjoy dedi ama bakıyorum sis farı yok deri koltuk yok bu araç enjoy mu essentia mı
(Arka bagaj ve japut boyalı)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250419_213016_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250419_213016_WhatsApp.webp
    152.9 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20250419_213010_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250419_213010_WhatsApp.webp
    223 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20250419_212958_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250419_212958_WhatsApp.webp
    220.6 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20250419_163457_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250419_163457_WhatsApp.webp
    261.3 KB · Görüntüleme: 6
Paketler hakkında kısa bir bilgilendirme yazısı paylaşayım. Ancak özellikle alt paketler kullanıcı tarafından çok fazla oynandığı için zamanla alt paket olduğu konusunda şüphelere düşülebiliyor.

• Essentia: Bu, Corsa'nın giriş seviyesi donanım paketidir. Genellikle en temel özellikleri içerir. Manuel klima, temel güvenlik donanımları (ABS, birkaç hava yastığı) gibi standartları sunar.
  • Enjoy: Essentia paketinin üzerine ek özellikler sunan orta seviye pakettir. Genellikle klima (bazen otomatik), gövde rengi tamponlar ve aynalar, daha kaliteli iç döşemeler, bazen alaşım jantlar veya sis farları gibi eklemeler içerir. Bu paket, fiyat/performans dengesiyle sıkça tercih edilir.
  • Color Edition: Genellikle Enjoy paketi baz alınarak oluşturulan, ancak daha çok dış görünüşe odaklanan bir pakettir. Farklı renklerde tavan ve ayna kapakları, özel tasarım alaşım jantlar, karartılmış farlar veya stoplar gibi sportif ve estetik detaylar sunar. İç mekanda da renkli dikişler veya detaylar bulunabilir.
  • Cosmo: Bu, Corsa'nın en üst donanım paketidir. Enjoy veya Color Edition paketlerinin üzerine daha fazla konfor ve teknoloji özelliği eklenir. Genellikle otomatik klima, hız sabitleyici, yağmur ve far sensörleri, daha büyük alaşım jantlar, krom detaylar, daha gelişmiş müzik sistemi ve daha lüks iç mekan malzemeleri gibi özellikler içerir.

• Beğen
Tepkiler: BURGAZLI
İyi günler forumda yeniyim almak istediğimiz arac 2012 model corsa D 1.3 cdti enjoy araç ilanda enjoy diye geçiyor aradım araç sahibini bana enjoy dedi ama bakıyorum sis farı yok deri koltuk yok bu araç enjoy mu essentia mı
(Arka bagaj ve japut boyalı)
Dün oğlum bana resim atıp baba bu araba hangi paket diye sormuştu herhalde teknopat diye bir forum var orada görmüş bende tek cevapla ESSENTİA demiştim :))))
Siz o satıcıya selam söyleyin bilmediği malı satmasın bu arabanın sadece Jantları 16'' Enjoy jantı hadi kaza yaptı bu şekilde önde sis olmadan topladılar ama far anahtarında sadece arka sis düğmesi var vites topuzunun alt çerçevesi siyah vites gösterge kısmı siyah Göstergenin yuvarlak çerçeveleri siyah havalandırma nuzullarının tam ortasındaki kısımda siyah daha sayacamda neyse bu siyah olarak saydıklarım sadece essentiada siyah ve bunlar enjoy ve diğer paketlerde gümüş gri oluyor.

Paketler hakkında kısa bir bilgilendirme yazısı paylaşayım. Ancak özellikle alt paketler kullanıcı tarafından çok fazla oynandığı için zamanla alt paket olduğu konusunda şüphelere düşülebiliyor.

• Essentia: Bu, Corsa'nın giriş seviyesi donanım paketidir. Genellikle en temel özellikleri içerir. Manuel klima, temel güvenlik donanımları (ABS, birkaç hava yastığı) gibi standartları sunar.
  • Enjoy: Essentia paketinin üzerine ek özellikler sunan orta seviye pakettir. Genellikle klima (bazen otomatik), gövde rengi tamponlar ve aynalar, daha kaliteli iç döşemeler, bazen alaşım jantlar veya sis farları gibi eklemeler içerir. Bu paket, fiyat/performans dengesiyle sıkça tercih edilir.
  • Color Edition: Genellikle Enjoy paketi baz alınarak oluşturulan, ancak daha çok dış görünüşe odaklanan bir pakettir. Farklı renklerde tavan ve ayna kapakları, özel tasarım alaşım jantlar, karartılmış farlar veya stoplar gibi sportif ve estetik detaylar sunar. İç mekanda da renkli dikişler veya detaylar bulunabilir.
  • Cosmo: Bu, Corsa'nın en üst donanım paketidir. Enjoy veya Color Edition paketlerinin üzerine daha fazla konfor ve teknoloji özelliği eklenir. Genellikle otomatik klima, hız sabitleyici, yağmur ve far sensörleri, daha büyük alaşım jantlar, krom detaylar, daha gelişmiş müzik sistemi ve daha lüks iç mekan malzemeleri gibi özellikler içerir.
Sayın yöneticim @Hasip bak bu konuda haklısın bizim gibi uğraşandan denk gelirse şase ile araba tutmayabilir benim arabada 2012 Essentia ama sadece Şaseye göre essentia kaldı :)

İlkönce Arabanın BCM'sini değiştirdim en dolu bcm olan 13424260 parça numaralı BCM'den( Bady Control Modül) aldım.
Hız sabitleme
Ön camı değiştirdim Auto Far yağmur sensörü tesisat ve aktivasyon

Orjinal tesisata göre ön sisler
Orjinal tesisata göre torpido gözü aydınlatma
Üniversal koltuk ısıtma Ön ve Arka ama ön koltıukları orjinal teisata göre aktif edicem malzeme ve altyapı hazır zaman yok :)))))
Mercekli Far yaptım
17'' OPC LİNE jant
2014 Aktive Göstergesi taktım
Gümüş gri Vites topuz ve çerçevesi aynı şekilde havalandırma nozulları gümüş gri çerçeveleri opc mavisi
Gösterge ve Torpido aydınlatma komple mavi beyaza çevirdim.
Bady Kit tatmin edici ses tesisatı vs.vs. vs.
Daha yapıp söktüklerim var saymayayım :))))Screenshot_20241102_192116_Gallery~2.webpScreenshot_20241212_233835_Gallery.webp111.webp222.webp

Emrullah hocam senin arabaya boş paket demek hakarettir :)

• Beğen
Tepkiler: BURGAZLI
Geri