Resimli Astra H dizel egr, gaz kelebeği, egsoz manifolt temizliği.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baris81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu nasıl bir tıkanma? Pes dedim resimleri incelediğim de yeminle.

Bu nasıl bir tıkanma? Pes dedim resimleri incelediğim de yeminle.
temizleyen ustada dedi. ben böyle tıkanma görmedim. hava alacak delik kalmamış, araba nası gidiyomuş dedi . :)

ciğerleri açılmış. Ama yakıt aldığınız yeri de biraz sorgulamalısınız sanki...

Aklım hala almıyor ya... bu ne pislik böyle? Yanlış anlamayın arkadaşlar da bu benzin de yada gazdan dolayı olan bir durum mu?

yakıtı nerden alıyordunuz PO Mu Acaba Merak Ettim Çok Kurum Olmuş Yakıtında Etkisi Var

Aklım hala almıyor ya... bu ne pislik böyle? Yanlış anlamayın arkadaşlar da bu benzin de yada gazdan dolayı olan bir durum mu?
araç dizel. benzer durum bir arkadaşın aynı model arabasında, oda temizletti onun arabasında da benzer miktarda kurum çıktı. benzinde veya gazda patalamadan dolayı çıkaz gaz çok daha temiz olduğundan benzinli arabada bu durum çok daha az olur , en azında böyle katmanlı kurum bağlamaz.

Son düzenleme:
yakıtı nerden alıyordunuz PO Mu Acaba Merak Ettim Çok Kurum Olmuş Yakıtında Etkisi Var

arabayı istanbul içi yaşadığım e-5 üzeri yerlerden alıyorum. kredi kartına puan kampanyası neresi verirse oradan alıyorum. ancak genelde shell den. bunun haricinde petrol ofisi, opet. bir defa bp den almıştım 4 tane 100 lira. yani bilindik markalardan alıyorum. mazottan değilde dizel arabalarda egr nin yarattığı durum. yanmış eksozu yeniden motora gönderirse sonuç bu. bu durumda 120 bin kmde olan araç için normal görünüyor. ama bu kadar tıkanabileceğini tahmin etmezdim.

Kör contayı koysak sanırsam kelebek çarpmıyor. Arıza ışığı yakar mı?

Geri