öncelikle herkese selamlar aracım opel astra gl 2000 model landirenzo lpg kiti var arkadaşalar benim problemim araç rolantide çalışırken yavaşca gaza basınca devir düşüyor motor titriyor sonra düzeliyor. ama hızlı basınca boyle bir problem yok birde 1500 devir ile 2900 devir arası bütün viteslerde ayağımı gazdan çekince araba sirkeleniyor(araba 4 ve 5 vitesteyokuş aşagı bu devir aralığında sirkeleme yok) hızlı basınca sirkeleyerek gidiyor sonra düzeliyor enfazla 2 veya 4 kere sirkeliyor sabit hızlarda boyle bir sorun yok. 3000 devirde ve sonrası bu sorun sadece 4 ve 5 viteste olmuyo birde boşta giderken ortalama 40 ila 60 la giderken rolanti 1000 ile 1200 arası oynuyor durduğunda bu sorun yok.
arabada;
EGR, BUJİ (tektırnak GM),YAĞ(MOBİL 10-40) ,BENZİN,YAĞ,LPG,POLEN FİLTRESİNİ DEĞİŞTİ. arkadaşlar usta T2 ile arıza bulamadı ve bana ecu karışmış gibi dedi. 200 km benzinde kullan sonra program yenileyelim dedi sonra lpg ayarı yapalımdedi bu sorun bu şekilde çözülürmü lütfen yardım edin( inşallah sorunu anlaşır şekilde anlatmışımdır )
ilginiz için teşekkürler .
arabada;
EGR, BUJİ (tektırnak GM),YAĞ(MOBİL 10-40) ,BENZİN,YAĞ,LPG,POLEN FİLTRESİNİ DEĞİŞTİ. arkadaşlar usta T2 ile arıza bulamadı ve bana ecu karışmış gibi dedi. 200 km benzinde kullan sonra program yenileyelim dedi sonra lpg ayarı yapalımdedi bu sorun bu şekilde çözülürmü lütfen yardım edin( inşallah sorunu anlaşır şekilde anlatmışımdır )
ilginiz için teşekkürler .