RÖLANTİDE TİTREME,ÇEKİŞTE DÜŞME VS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufukkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50 dediğin eksimi artı mı yönde fakir arızasında artı olur stft sürekli değişir ltft sürekli değişmez oksijen sensörü 1 sürekli olarak 0.1v ile 0.9v arasında sürekli değişmelidir sağlam bir sensör de tabi
O zaman benim sensör de bi arıza var hocam aracı kullanırken olsun rölanti de sabitken dahi değerler sabit kalıyor değişmiyor bazen kendine geliyor 15-20 lere fırlıyor

50 dediğin eksimi artı mı yönde fakir arızasında artı olur stft sürekli değişir ltft sürekli değişmez oksijen sensörü 1 sürekli olarak 0.1v ile 0.9v arasında sürekli değişmelidir sağlam bir sensör de tabi
Artı yönde

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Benimki +30 lardaydı o2 sensörü değişti kodlaması yapıldı sonra o konu tamamen kapandı :) senin derdin sensör.

Benimki +30 lardaydı o2 sensörü değişti kodlaması yapıldı sonra o konu tamamen kapandı :) senin derdin sensör.
banada öyle geliyor hocam şuan yeni değerlerin videosunu çektim paylaşıcam birazdan kontrol ederseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: mtiryaki
hocam araç gazdayken ki değerler :

araç benzindeyken :

Abi şu o2 sensörü konusunda ben de çözüm üretmedim. 2. Sensörü taktım dün . Yine arıza verdi. Orijinal gm aldım internetten bu sefer . En son gösterdiğim ustalardan bir tanesi şase numarasına göre aldıysan uymaz diyor. Orjinal sensörün üstündeki seri numarasına göre alacaksın yoksa olmaz diyor. İyi de arabanın üstündeki de daha önce değişmiş olabilir. Kodlama dediğiniz şey nedir acaba hocam @mtiryaki

Geri