Geçmiş olsun. Üzücü bir durum tabi ama inanın insan bir yerde neyden olduğunu öğrenince rahatlıyor ama biliyor musunuz. Yani Yaptırıp satmayı planlıyorsanız yaptırınca da bu kadar para harcadım artık bineyim diyor insan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet şuan tam o noktadayım muhtemelen bi süre daha binerim diye düşünüyorum hayırlısı olsun yardımlarınız için tekrardan teşekkürler @mtiryaki @Kaan.Geçmiş olsun. Üzücü bir durum tabi ama inanın insan bir yerde neyden olduğunu öğrenince rahatlıyor ama biliyor musunuz. Yani Yaptırıp satmayı planlıyorsanız yaptırınca da bu kadar para harcadım artık bineyim diyor insan.
O parayı harcarsan bin derim yapan yer iyiyse ve LPG mutlak afr ayarı yaptır 4 bin devirin üzerinde araba otomatik benzine geçsin ayarlar yaz kış LPG geçiş ısısı 40 derece olsun LPG de üst devirlere cikma sorun çıkmaz
hocam genelde istanbul civarında herkes tanıyor diye biliyorum nisa oto hüseyin abi var saolsun güzel ilgileniyor o yapıyor suan. dediklerini dikkate alıcam sağolasınO parayı harcarsan bin derim yapan yer iyiyse ve LPG mutlak afr ayarı yaptır 4 bin devirin üzerinde araba otomatik benzine geçsin ayarlar yaz kış LPG geçiş ısısı 40 derece olsun LPG de üst devirlere cikma sorun çıkmaz
Abi çok haklısın . Yani en azından sorunun sebebini bilmek masraflı da olsa çözmek çok büyük rahatlık. En kötü satarsın sorunu çözüp, yatırım yaptım tutmadı zarar ettim der geçersin Ben iki aydır kıvranıyorum.Geçmiş olsun. Üzücü bir durum tabi ama inanın insan bir yerde neyden olduğunu öğrenince rahatlıyor ama biliyor musunuz. Yani Yaptırıp satmayı planlıyorsanız yaptırınca da bu kadar para harcadım artık bineyim diyor insan.
Ben sana şunu söyleyim, işi bilen işini seven araştıran kafa yoran senin derdini dert eden bir usta bulduğun zaman markaya bağlanırsın. İnan bana ben kayseri'de serdarı buldum ki hiç birşeyi dert etmiyorum. Ustam az önce saydığım bütün yetilere sahip. kayseri ye gelebilirsen ya da gönderebilirsen derdini bir şekilde ben çözerim çözdürürüm de merak etmeAbi çok haklısın . Yani en azından sorunun sebebini bilmek masraflı da olsa çözmek çok büyük rahatlık. En kötü satarsın sorunu çözüp, yatırım yaptım tutmadı zarar ettim der geçersin Ben iki aydır kıvranıyorum.
Çok teşekkürler hocam. Valla bir opelci buldum burada bu hafta bir de o bakacak .Turbo ve katalitiğine bakılacak . Gerçi araç bu gün dikkat ettim kendi kendine partikül temizliği yaptı. Yakıt değerleri rolantide 2'lere surus esnasinda cok yuksek degerlere cikti. Sehir icinde devirsiz kullanmama ragmen 3-5km sonra isiklarda beklerken ufaktan bir sarsildi arac ve yakit degerleri birden 0,5-08 lere dustu . Bundan kaynakli partikulden suphe etmeyi birakmam mi gerek bilmiyorum.Ben sana şunu söyleyim, işi bilen işini seven araştıran kafa yoran senin derdini dert eden bir usta bulduğun zaman markaya bağlanırsın. İnan bana ben kayseri'de serdarı buldum ki hiç birşeyi dert etmiyorum. Ustam az önce saydığım bütün yetilere sahip. kayseri ye gelebilirsen ya da gönderebilirsen derdini bir şekilde ben çözerim çözdürürüm de merak etme
Adana'dakiler de tanıyorhocam genelde istanbul civarında herkes tanıyor diye biliyorum nisa oto hüseyin abi var saolsun güzel ilgileniyor o yapıyor suan. dediklerini dikkate alıcam sağolasın
Adana’da usta varsa bana da söyleyinAdana'dakiler de tanıyor
Benim Adana'daki usta yapacağı işi bana anlatmak için hüseyin ustanın videosunu gönderdi geçen.
Fan da açık mıydı 2. seviyede ? o zaman rejenerasyon yapmıştır ve partikülü temizlemiştir. Ama turbo ve kataliği es geçmeyin bence deÇok teşekkürler hocam. Valla bir opelci buldum burada bu hafta bir de o bakacak .Turbo ve katalitiğine bakılacak . Gerçi araç bu gün dikkat ettim kendi kendine partikül temizliği yaptı. Yakıt değerleri rolantide 2'lere surus esnasinda cok yuksek degerlere cikti. Sehir icinde devirsiz kullanmama ragmen 3-5km sonra isiklarda beklerken ufaktan bir sarsildi arac ve yakit degerleri birden 0,5-08 lere dustu . Bundan kaynakli partikulden suphe etmeyi birakmam mi gerek bilmiyorum.