- Konuyu Başlatan
Ynt: rötuş boyası önerin bana lütfen!
valla çok makbule geçer hakketen forum meleğisin oğuz bey adresi pm den yazdım
valla çok makbule geçer hakketen forum meleğisin oğuz bey adresi pm den yazdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serviste ufak bir işim var, sizinkini de aradan çıkartıveririm, ne demekbatigol1907 link' Alıntı:valla çok makbule geçer hakketen forum meleğisin oğuz bey adresi pm den yazdım
bu foruma üye olduğum ve sizin gibi insanları tanıdığım için ben de çok memnunum oğuz bey tekrar teşekkürler sizin gibi arkadaşlar oldukça bizim sırtımız yere gelmez special_Yeaheketen link' Alıntı:Yani Oğuz, hani hepimiz üç beş ciladır, fırçayla yıkanır yıkanmaz biliyoruz ama sen gerçekten çok önemli bir boşluğumuzu dolduruyorsun. Bazen değişiklik arıyor meraklanıp bakıyorum bu nasıldır şu neymiş diye. Amanın bir ton değişik malzeme ne nasıldır içinden çıkılmıyor. İşte o an diyorum kendi kendime Oğuz a sorarım, yüzümde gülümseme oluşuyor. Gerçekten iyiki seni tanımışım, emeğine yüreğine sağlık dostum. bravoo general_Applause
045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup 045thumbsupthejazz link' Alıntı:Ben servisten almıştım, ücretsiz veriyorlar isterseniz.
Eyvallah dostum teşekkür ederim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum naçizane, araştırıyoruz öğreniyoruz hep beraber greatteketen link' Alıntı:Yani Oğuz, hani hepimiz üç beş ciladır, fırçayla yıkanır yıkanmaz biliyoruz ama sen gerçekten çok önemli bir boşluğumuzu dolduruyorsun. Bazen değişiklik arıyor meraklanıp bakıyorum bu nasıldır şu neymiş diye. Amanın bir ton değişik malzeme ne nasıldır içinden çıkılmıyor. İşte o an diyorum kendi kendime Oğuz a sorarım, yüzümde gülümseme oluşuyor. Gerçekten iyiki seni tanımışım, emeğine yüreğine sağlık dostum. bravoo general_Applause
thejazz link' Alıntı:Eyvallah dostum teşekkür ederim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum naçizane, araştırıyoruz öğreniyoruz hep beraber greatt
Tolga KARACA link' Alıntı:Rötuş boyamız ne yazıkki inanılmaz derecede dayanıksız.
Plakanın kenar tarafında bir açılmaya 2 kere boya sürdürdüm gene de mum gibi eriyip gitti!
thejazz link' Alıntı:Tampona mı?