rötuş boyası önerin bana lütfen!

Ynt: rötuş boyası önerin bana lütfen!

Tolga KARACA link' Alıntı:
Rötuş boyamız ne yazıkki inanılmaz derecede dayanıksız.

Plakanın kenar tarafında bir açılmaya 2 kere boya sürdürdüm gene de mum gibi eriyip gitti!
+1 bende 3 kere falan rötuşlattım 2 ay gitmiyor

Kuruyor mu peki yoksa hafif yumuşak mı kalıyor?

thejazz link' Alıntı:
Kuruyor mu peki yoksa hafif yumuşak mı kalıyor?

Dikkat etmedim, servisin demesine göre su bazlı ve tahminim çevreye zararlı diye yeterli yapıştırıcı içermediğinden kolay sökülüyor.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Dikkat etmedim, servisin demesine göre su bazlı ve tahminim çevreye zararlı diye yeterli yapıştırıcı içermediğinden kolay sökülüyor.
Vernik lazım yani.

benim kapıya yapılmıştı baş parmak büyüklüğünde bir yere
ama baya kalın sürmüşler hiç haber vermeden geçen sene herhangi bir çıkma olmadı
ama biraz farkediliyor hatta fotoğrafını çekip ekleyeyim yarın

arkadaşlar tecrübelerime dayanarak söylüyorum rengi tutan bi kaliteli oje alıp bu işlemi yapabilirsiniz hem daha uzun gidiyor hem dolgu malzemesi gibi boşlugunuda kapatıyor...bende çok boya denedim ama cıkıo bi süre sonra....oje de cıkıo ama cook daha uzun dayandıgı kesin..

İçine karıştırılan sertleştirici ile alakalı olabilir gibime geliyor. Rötuşu yapmadan önce yapılacak yeri yağdan,kirden, ciladan iyice arındırmak lazım, ayrıca boyanın iyi tutunabilmesi için hafif zımpara iyi olur bence. Hatta havadaki nem miktarından tutun da çiğlenme noktası bile önemli aslında boya uygulamalarında.

hasansenay link' Alıntı:
arkadaşlar tecrübelerime dayanarak söylüyorum rengi tutan bi kaliteli oje alıp bu işlemi yapabilirsiniz hem daha uzun gidiyor hem dolgu malzemesi gibi boşlugunuda kapatıyor...bende çok boya denedim ama cıkıo bi süre sonra....oje de cıkıo ama cook daha uzun dayandıgı kesin..

Ojeyi ben de çok denedim ama özellikle çok koyu renklerde başarılı snuç alınıyor, açık tonlarda fırça izi bırakmamak zor.

thejazz link' Alıntı:
İçine karıştırılan sertleştirici ile alakalı olabilir gibime geliyor. Rötuşu yapmadan önce yapılacak yeri yağdan,kirden, ciladan iyice arındırmak lazım, ayrıca boyanın iyi tutunabilmesi için hafif zımpara iyi olur bence. Hatta havadaki nem miktarından tutun da çiğlenme noktası bile önemli aslında boya uygulamalarında.

Olabilir; belki sürekli cilalı şampuanla yıkıyor olmam da rötuş boyasının tutunamamasına neden oluyordur.

Geri