Ruhsata Hiç Üflediniz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ruhsata üfle bakalım araya belkim bir 20 lik veya 50 lik yerleşir hahaha :)

Sakın kamera şakası olmasın? Ne günlere kaldık ya? Ruhsattan alkol kontrolü yapanlar yakında da ehliyetle radar uygulaması yaparlar, demedi demeyin...........

Şavaş abi sorma adam ruhsatı açıp suratıma uzatınca birden salaklaştım üfledim vallahi :kop:

Amaç farklı sen mesajı inceden almışsında alkollü olmadıgından yırtmıssın :D

ruhsata üfle bakalım araya belkim bir 20 lik veya 50 lik yerleşir hahaha :)

Vallahi şuan şimşekler çakıyor zihnimde neden adam ruhsatı açınca üfle diye içinden Sigorta kağıdı düştü adam nasıl bir refleksle eğildi aldı onu anlamadım :D
Para sandı sanırım fakat yanlış adama çattı :kop:

Sakın kamera şakası olmasın? Ne günlere kaldık ya? Ruhsattan alkol kontrolü yapanlar yakında da ehliyetle radar uygulaması yaparlar, demedi demeyin...........

hiç birşey değil Savaş abi görevini kötüye kullanma ve laubalilikten başka birşey değil. sende öyle yapana vitesi gösterip mikrofon burda sende buna konuş diyeceksin. devletin polisi nasıl böyle görev yapıyor anlamıyorum.

3-5 tane ne idiğü belirsiz tipler nelere mal oluyor işte. Bence devleti böylesine küçük düşürenlerin devletle ilişiği kesilmelidir.

3-5 tane ne idiğü belirsiz tipler nelere mal oluyor işte. Bence devleti böylesine küçük düşürenlerin devletle ilişiği kesilmelidir.

Abi ben bu tarz insanlarla çok mücadele ettim. Daha önce de başka konuda yazmıştım. Bunun yüzünden eski çalıştığım şehirden resmen olmasa da bana ambargo konduğu için ihraç edildim. İş yapamaz oldum.

Bazen memurlar hakkında konu açıldı mı. Bunu yüzünden Memur arkadaşlara sert çıkabiliyorum.

Son düzenleme:
İyi aklımda olsun bi daha alkolden çevirirlerse ruhsata üflim mi diye sorarım :D :D

bence ekibin yerini saatini ve yaptıklarını o ilin emniyetine bildir bakalım sonuç ne olacak

Bende o zaman hazır üflü ruhsat bulundurayım.Polis sorarsa alkol testi yapılmış mı?Normal ruhsat mı derim :kop:

Geri