Ruhsata Hiç Üflediniz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gülsemmi?,ağlasammı?
Hani bir deyim var (Güleriz biz ağlanacak halimize)sizin durumunuz tam bununla örtüşüyor. memurdan memura çok büyük farklar var. Bir ay önce Didim'deydim güneş batmak üzerindeydi bazı güzergahlarda değişiklikler yapılmış
yaza göre farklılık olmuş girilmez lefhasını dikkat etmeden ters yöne girdim. Hemen köşede ekip arabası üç kişi ikisi durdurup yanıma geldi bey efendi ters yöne girdiniz köşebaşına baktım kırmızı girilmezi gördüm ,haklısınız hatalıyım yaz alışkanlığından olacak dedim, İyi akşamlar dileyerek geriye döndürdüler.

polislere saygımız var fakat böylelerine hiçmi hiç yok.

Hala bunu ima edecek ve bu uygulamayı aleni yapacak polisler mi var ya ülkemde? Yazık... Çok acı.

Hala bunu ima edecek ve bu uygulamayı aleni yapacak polisler mi var ya ülkemde? Yazık... Çok acı.

olmazmı hele sessiz birini gördümmü tövbe haşa buraların allahı benim edalarında tavırlar sergileyen çok. 2 hafta önce arkadaşımla yürüyorum polisler çevirdi çocuk sandı galiba gece vakti gençler bi kimliğinizi verin bakalım dedi bende polissin diye böyle emri vaki yapmanın ve kabaca konuşmanın gereği yok rica et verelim dedim pustu kaldı.

harika ya .....parmaklarıyla 2 yapıp bu kaç diye de sorsaymış tam olurmuş...

Geri