s.a benimde artık bir vectram var oleyy :D online arkadaşlardan yardım lütfen

hayaksisheytan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar çok heyecanlıyım su anda arabama binip sabaha kadar gezesim var yaw :D online arkadaşlardan bir kaç konuda yardım almak istiyorum cevap atanlar konumu takip etsinler lütfen abowww spring den inip buna binince sanki tanktan jete geçtim yaw :DDD

hayırlı olsun hocam güle güle kullan..eğer binesin varsa bin gez..

ben gidiyorum gezmeye :sulanma:
git git bu heyecan herzaman olmuyor yarın birgün arabanın biryerinde birşey çıksa o heyecan gidiyor emin ol bence heyacanın varken at içine lpg yada benzinini gez gez gez biyerlerde kokoreç ye sonra tekrar gez :)

Arabanız hayırlı olsun :) aynısı bendede olmustu :) gezmeden cıkmıyor acısı ;) butun paranızı yatırın gezin ;) şahsen ben oyle yaptım :D evde makarna yedım ama arabamın deposu hep doluydu :D 3 ay oldu yenı yenı kendıme gelıyorum :D
Kazasız belasız kullanmanızı dılerım , resımlerını beklıyoruz .

Çocukken yeni ayakkabılarımı yatağın altına ya da yastığın kenarına koyardım. Uyandıkça bakardım. Keşke arabayı da sığdırabilsek? :)

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

hayırlı olsun

hayırlı olsun ben ilk günü şehir içinde 556 km yapmıştım yinede o gece uyuyamamıştım:D

hayırlı olsun

arkadaşlar çok heyecanlıyım su anda arabama binip sabaha kadar gezesim var yaw :D online arkadaşlardan bir kaç konuda yardım almak istiyorum cevap atanlar konumu takip etsinler lütfen abowww spring den inip buna binince sanki tanktan jete geçtim yaw :DDD

bende 8 sene önce torostan inip vectra ya binince bi an bünyem kaldırmadı, sersemledim :) el freni için torostaki gibi artık eğilmeme gerek yoktu :)

Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

Geri