Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası
Kapı eşiği bende istiyorum. Arka kapılar içinde varmı acaba
Kapı eşiği bende istiyorum. Arka kapılar içinde varmı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum hocam sitede göremedim yok sanırımfirstemperor link' Alıntı:Kapı eşiği bende istiyorum. Arka kapılar içinde varmı acaba
sallierim link' Alıntı:Evet arkadaşlar beklediğimiz haber geldi.
Tolga beyle konuştuk sağ olsun kendileri çok yardımcı oldu.Daha önce 20 araç üstünden anlaşılıp o fiyat verilmişti ama kendisi bizleri kırmayarak 11 kişiye de 300 tl üstünden satış yapacak.
Bugün akşam 22.00 itibariyle s-dizaynın sitesinden opelsizasla.com üyelerine özel indirim uygulanacak.indirim sadece bizim üyelerimiz için.8 hb 3 de Sedan araca satış yapılacak.Saat 22.00dan itibaren ürünleri satın alabilirsiniz.
Buna ek olarak bazı arkadaşlar ek parçalar da almak istedi.(kapı eşiği,kapı koruma çıtası,krom kapı kolu gibi)
Tolga bey bu ürünlerde de forum üyelerine özel indirim yapabileceğini söyledi.Almak isteyen arkadaşlar olursa buradan bildirsinler kendileri yardımcı olacaktır.
Ek olarak:Eğer almak isteyen varsa akşama kadar bildirsinler ona göre stok durumu düzenlenecek.Sayıyı daha da arttırabiliriz..
abi sanırım öyle bir sistemleri yok.Akşam konuştuğumda senin dediğin mevzuyu da söylerimkenangokhan link' Alıntı:Benim anlamadığım şey neden özel bir indirim kodu felan vermiyorlar, burada yazıyı okuyan herhangi biri de alışveriş yapabilir demektir bu. Belki sınırlı sayıda satışa açık ürün olacak bu sefer adını yazdıran alamayacak.
Abi indirim kodu mevzusunu sordum.Kişiye özel veriliyormuş o kod.Herkese aynı anda ulaşılamayacağı için(herkes aktif olmuyor forumda) kod vermiyorlarmış.kenangokhan link' Alıntı:Benim anlamadığım şey neden özel bir indirim kodu felan vermiyorlar, burada yazıyı okuyan herhangi biri de alışveriş yapabilir demektir bu. Belki sınırlı sayıda satışa açık ürün olacak bu sefer adını yazdıran alamayacak.
şimdilik sadece kapı eşiği üretiyorlarmış.Ama forumun alışverişinden sonra sis farı çevresi ve tampon için de üretim yaparlar diye düşünüyorumfirstemperor link' Alıntı:Kapı eşiğinin yanında U şekli ön tampon çıtası ve sis farı çıtasıda almak isterim ama sitelerinde göremedim