S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Emegine saglik dostum. Daha bilgisayari acmadim telden giriyorum siteyi inceleyemedim. Odeme seceneklerinde kapida odeme var midir?

Cam çıtası satışı başlamış. Kapı eşiğinde de kargo bedavamı?

kursatihtilali link' Alıntı:
Emegine saglik dostum. Daha bilgisayari acmadim telden giriyorum siteyi inceleyemedim. Odeme seceneklerinde kapida odeme var midir?
Kapıda ödeme yok hocam,bonus karta taksit yapabiliyorlarmış,diğer kartlar tek çekim

firstemperor link' Alıntı:
Cam çıtası satışı başlamış. Kapı eşiğinde de kargo bedavamı?
kargo bedava

opel astra çerçeve özel yazıyo fiyat 300 tl o mu arkadaşlar yanlış şey almayalım

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
opel astra çerçeve özel yazıyo fiyat 300 tl o mu arkadaşlar yanlış şey almayalım
evet hocam o ama Tolga bey beni arayacaktı.Onun aramasını bekliyorum o aradıktan sonra satın alın isterseniz.10 dkya arar muhtemelen

Evet arkadaşlar ilanlar açılmıştır.Aracınızın modeline göre alabilirsiniz.HB aracı olanlar HB Sedan olanlar SD olanı alacak

arkadaşlar kapıda ödeme seçeneği de var.İsteyen kapıda ödeyebilirmiş.+5 tl ücreti varmış onun da..

Arkadaşlar kapı eşiğini alınca fiyat 30 tlnin altında diye sistem otomatik 5 tl kargo ücreti ekliyormuş.sıkıntı giderilecek şimdi fiyat aşağıya çekilecek yine 25 tlye denk getirelecek

Geri