S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası

madmax50 link' Alıntı:
Kapı eşiğini almaya çalışıyorum 5 TL kargo çıktı ayrıca ödeme esnasında Kart Sahibi Bu Islemi Yapamaz. uyarısı alıyorum satın alabilen oldumu.
abi 30 tl altı olan ürünlerde otomatik kargo ücreti çıkıyor.bu nedenle ürünün fiyatını indirdiler yine aynı fiyata geliyor.

Kartın online işlem yapmaya kapalı olabilir mi?

kursatihtilali link' Alıntı:
hadi ben de verdim siparişi. kredi kartını yeni kapattırmıştım kapıda ödeme ile aldık artık 5 tl de helali hoş olsun:)) inşallah sorunsuzca gelir. ben montajı burada bir tuningciye yaptırmayı düşünüyorum. aslında el becerim iyidir gündüz farlarını shark anteni kendim monte etmiştim.. ama bu tam gösterecek arabayı...
[img=800x600]http://i.hizliresim.com/9XrJv5.jpg[/img]

Sizde bir iki eksik var ama ön kapı cam filmi ve piano black kapı direkleri. Ben hepsini hazır etmiştim tek eksik çıtalar kalmıştı oda gelince tam olacak :)

[img=800x450]http://i.hizliresim.com/aqNOj4.jpg[/img]

Mucahit ve Deniz.

Cok guzel bir ise imza attiniz. Cok tesekkur ederim.

firstemperor link' Alıntı:
O zaman ben 4 kapı için ve sis farı çerçevesi için yarını bekliyorum. Deniz ve Mücahit kardeşim yardım ve emekleriniz çok çok teşekkürler. Bu işler kolay değil biliyorsun bende kontak fosforu için çok uğraşmıştım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun . Tabi S-Dizaynı da unutmamak lazım indirim için onlarada teşekkürler.

kenangokhan link' Alıntı:
Bu arada konuyu başlatan Mucahit ve devamını getiren Deniz kardeşlerime teşekkür ederim ikisine de benden +1 Teşekkürler :)

Rica ederim mücahitin de çok büyük yardımları oldu o başlattı ben devamını getirdim önemli olan birbirimize yardım edip astralarımızı güzelleştirmek :)

zinarturgut link' Alıntı:
Mucahit ve Deniz.

Cok guzel bir ise imza attiniz. Cok tesekkur ederim.
ben de katılıyorum arkadaşlar çok teşekkürler... (bu forumu bu yüzden seviyorum bak akhisara yolunuz düşerse köfteler benden:))

mucahitduran link' Alıntı:
Bu renk şimdiye kadar neden çıtasızdı? Bilsem alır yollardım hocam :P :))
hep düşündüğüm uygulamaydı nasip işte:)) düşünmen yeter kardeşim;)

kenangokhan link' Alıntı:
Sizde bir iki eksik var ama ön kapı cam filmi ve piano black kapı direkleri. Ben hepsini hazır etmiştim tek eksik çıtalar kalmıştı oda gelince tam olacak :)

[img=800x450]http://i.hizliresim.com/aqNOj4.jpg[/img]
kenan bey piano black i de inlallah düşünüyorum. cam filmini ise memlekete giderken birkaç ilden geçiyorum polislerle papaz olmamak için önlere yaptırmadım;)

Deniz sis farı ve 4 kapı için de indirim yapsınlar bu işe bulaşmışken 011zaa

Gökhan malesef haftasonu izinliyim bende.

Buradan benimle birlikte bu işle uğraşan Mücahit kardeşime ve ürünler konusunda indirim yapıp bize her türlü konuda yardımcı olan Tolga beye teşekkür ediyorum..

Yarın siteye yeni ürünler eklenecek.İstediğiniz ürünlerde Tolga bey yine opelsizasla.com a özel indirimleri yapacak..

Kargolar elinize ulaşınca kargo görevlisinin yanında kontrollerinizi yapın.bir sıkıntı varsa geri gönderin hemen yenileri adresinize kargolanacaktır.

Hepimize hayırlı uğurlu olsun :)

Geri