Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası
Bütün arkadaşlara hayırlı olsun,iyi günlerde kullansınlar
Bütün arkadaşlara hayırlı olsun,iyi günlerde kullansınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi 30 tl altı olan ürünlerde otomatik kargo ücreti çıkıyor.bu nedenle ürünün fiyatını indirdiler yine aynı fiyata geliyor.madmax50 link' Alıntı:Kapı eşiğini almaya çalışıyorum 5 TL kargo çıktı ayrıca ödeme esnasında Kart Sahibi Bu Islemi Yapamaz. uyarısı alıyorum satın alabilen oldumu.
kursatihtilali link' Alıntı:hadi ben de verdim siparişi. kredi kartını yeni kapattırmıştım kapıda ödeme ile aldık artık 5 tl de helali hoş olsun) inşallah sorunsuzca gelir. ben montajı burada bir tuningciye yaptırmayı düşünüyorum. aslında el becerim iyidir gündüz farlarını shark anteni kendim monte etmiştim.. ama bu tam gösterecek arabayı...
[img=800x600]http://i.hizliresim.com/9XrJv5.jpg[/img]
firstemperor link' Alıntı:Gökhan izin ne zaman kardeşim montajda yanında olmak isterim
firstemperor link' Alıntı:O zaman ben 4 kapı için ve sis farı çerçevesi için yarını bekliyorum. Deniz ve Mücahit kardeşim yardım ve emekleriniz çok çok teşekkürler. Bu işler kolay değil biliyorsun bende kontak fosforu için çok uğraşmıştım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun . Tabi S-Dizaynı da unutmamak lazım indirim için onlarada teşekkürler.
kenangokhan link' Alıntı:Bu arada konuyu başlatan Mucahit ve devamını getiren Deniz kardeşlerime teşekkür ederim ikisine de benden +1 Teşekkürler
Rica ederiz abi yardımımız olduysa ne mutlu bizezinarturgut link' Alıntı:Mucahit ve Deniz.
Cok guzel bir ise imza attiniz. Cok tesekkur ederim.
ben de katılıyorum arkadaşlar çok teşekkürler... (bu forumu bu yüzden seviyorum bak akhisara yolunuz düşerse köfteler benden)zinarturgut link' Alıntı:Mucahit ve Deniz.
Cok guzel bir ise imza attiniz. Cok tesekkur ederim.
hep düşündüğüm uygulamaydı nasip işte) düşünmen yeter kardeşimmucahitduran link' Alıntı:Bu renk şimdiye kadar neden çıtasızdı? Bilsem alır yollardım hocam )
kenan bey piano black i de inlallah düşünüyorum. cam filmini ise memlekete giderken birkaç ilden geçiyorum polislerle papaz olmamak için önlere yaptırmadımkenangokhan link' Alıntı:Sizde bir iki eksik var ama ön kapı cam filmi ve piano black kapı direkleri. Ben hepsini hazır etmiştim tek eksik çıtalar kalmıştı oda gelince tam olacak
[img=800x450]http://i.hizliresim.com/aqNOj4.jpg[/img]