S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası

sallierim link' Alıntı:
Ben satın aldım arkadaşlar.

Tolga bey sis farı altındaki kaşlar için de üretimin tamamlandığını ve yarın fotoların siteye ekleneceğini söyledi.satın almak isteyenler yarın satın alabilir.
Kapı eşiğinin de 4 parça olan modeli yarın siteye eklenecekmiş isteyen arkadaşlar ondan da satın alabilir
kapı eşiği için de aradım şimdi stok açıyorlar :)

4 parca gelsin bakalim. Ona gore siparis gecerim

O zaman ben 4 kapı için ve sis farı çerçevesi için yarını bekliyorum. Deniz ve Mücahit kardeşim yardım ve emekleriniz çok çok teşekkürler. Bu işler kolay değil biliyorsun bende kontak fosforu için çok uğraşmıştım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun . Tabi S-Dizaynı da unutmamak lazım indirim için onlarada teşekkürler.

Bu arada konuyu başlatan Mucahit ve devamını getiren Deniz kardeşlerime teşekkür ederim ikisine de benden +1 Teşekkürler :)

hadi ben de verdim siparişi. kredi kartını yeni kapattırmıştım kapıda ödeme ile aldık artık 5 tl de helali hoş olsun:)) inşallah sorunsuzca gelir. ben montajı burada bir tuningciye yaptırmayı düşünüyorum. aslında el becerim iyidir gündüz farlarını shark anteni kendim monte etmiştim.. ama bu tam gösterecek arabayı...
[img=800x600]http://i.hizliresim.com/9XrJv5.jpg[/img]

firstemperor link' Alıntı:
O zaman ben 4 kapı için ve sis farı çerçevesi için yarını bekliyorum. Deniz ve Mücahit kardeşim yardım ve emekleriniz çok çok teşekkürler. Bu işler kolay değil biliyorsun bende kontak fosforu için çok uğraşmıştım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun . Tabi S-Dizaynı da unutmamak lazım indirim için onlarada teşekkürler.
kenangokhan link' Alıntı:
Bu arada konuyu başlatan Mucahit ve devamını getiren Deniz kardeşlerime teşekkür ederim ikisine de benden +1 Teşekkürler :)

Sağolun arkadaşlar. Deniz kardeşimizin de emeği büyük. :))

Üstümden koca bir yük kalktı şu çıtaları aldık...Arabaya hakkını veren bir uygulama yapacaz sonunda :)

S-Dizaynın Almanyaya özel üretip yolladığı kapı kolu nikelajları varmış.Sitede fotoğrafı yok ama Tolga bey yarın yükleyecek.Çok güzel bir ürünmüş.Fiyatını da siteye uygun yapacakmış.Yarın yükleyince satın almak isteyen arkadaşlar oradan satın alabilir..

kursatihtilali link' Alıntı:
dostum özel çerçeve diyor bu çerçeve tam sarıyor değil mi?
Abi siteye özel diyor.Tam olarak sarıyor S dizayn piyasadaki Astraya en fazla uyan nikelaj tamamen sarıyor

kenangokhan link' Alıntı:
Gökhan izin ne zaman kardeşim montajda yanında olmak isterim

kursatihtilali link' Alıntı:
hadi ben de verdim siparişi. kredi kartını yeni kapattırmıştım kapıda ödeme ile aldık artık 5 tl de helali hoş olsun:)) inşallah sorunsuzca gelir. ben montajı burada bir tuningciye yaptırmayı düşünüyorum. aslında el becerim iyidir gündüz farlarını shark anteni kendim monte etmiştim.. ama bu tam gösterecek arabayı...
[img=800x600]http://i.hizliresim.com/9XrJv5.jpg[/img]

Bu renk şimdiye kadar neden çıtasızdı? Bilsem alır yollardım hocam :P :))

Kapı eşiğini almaya çalışıyorum 5 TL kargo çıktı ayrıca ödeme esnasında Kart Sahibi Bu Islemi Yapamaz. uyarısı alıyorum satın alabilen oldumu.

Ekleme : Satın aldım teşekkürler güzel oldu. Kargo dahil 25 TL.

Geri