Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası
Sanal pazarda taksit olayı iyiymiş bende ayın 5 inden sonra almak istiyorum, umarım kalır
Sanal pazarda taksit olayı iyiymiş bende ayın 5 inden sonra almak istiyorum, umarım kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursadaysan yerlerine gidipte alabilirsiniz.ersunsahin link' Alıntı:Sanal pazarda taksit olayı iyiymiş bende ayın 5 inden sonra almak istiyorum, umarım kalır
Rica ederiz hepimizin aracı sınıf atladıSULEYMANHOCA link' Alıntı:walla ben çok araştırdım bu işi ne çin kaldı ne Avrupa hepsi uyduruk kısa ince yada ince metal bu kadar orjinale yakın bulmak içimi rahatlattı benimde az daha omsa alçaktım bu tek parça olarak satılma olayıda süper gerçekten gönül rahatlığıyla kullanabiliriz abartısız orijinal gibi..benim jantlarda makyajlı kasa jantı tam uyucak kısmet olursa..Allah hepimize güzel günlerde kullanmak kısmet etsin inşallah.. emeği geçenlere tekrar teşekkürler araçlar sınıf atladı sayenizde..
Abi o eşiklerin fotoları ile ilgili bir problem çıkmıştı en son.Tolga beyden haber alır almaz burda durumu paylaşacamfirstemperor link' Alıntı:Şu işi geçen sene yapaydınızya omsa aldık pişmanız, şimdi bunu alsak eskileri nasıl sökeceğiz silikonla yapışık benimkiler. Yarın Gökhanın çıtaları göreyim bi gaza gelebilirim. Deniz bizim kapı eşikleri ne oldu dört kapı için sanalpazara koysun alalım onlarıda
firstemperor link' Alıntı:Şu işi geçen sene yapaydınızya omsa aldık pişmanız, şimdi bunu alsak eskileri nasıl sökeceğiz silikonla yapışık benimkiler. Yarın Gökhanın çıtaları göreyim bi gaza gelebilirim. Deniz bizim kapı eşikleri ne oldu dört kapı için sanalpazara koysun alalım onlarıda
firstemperor link' Alıntı:şu işi geçen sene yapaydınızya omsa aldık pişmanız, şimdi bunu alsak eskileri nasıl sökeceğiz silikonla yapışık benimkiler. Yarın Gökhanın çıtaları göreyim bi gaza gelebilirim. Deniz bizim kapı eşikleri ne oldu dört kapı için sanalpazara koysun alalım onlarıda
SULEYMANHOCA link' Alıntı:arkadaşlar Tolga Bey beni aradı az önce firma olarak başka bi operatöre geçiyorlarmış teslimat için detayları alçaklarmış yarın bide araçların hb mi sedan mı olduğunu sorcaklarmış...almak isteyenler. sanalpazar dan alabilir 10 taksitle hemde ) sevdim ben bu işii
he bide tek parça kaybolsa falan alabilyomuşuz kaybolan parçayı tek olarak..
İlker16 link' Alıntı:Tüh bilseydim citanin alt kısımlarını almazdım , zaten var .alt kısımları geri gondrsem yerine başka birşey alsam kabul ederlermi?
Sanal pazardan almaya calisiyorum işlem sonunda 320 TL istiyorSULEYMANHOCA link' Alıntı:sanalpazardan maximum karta 6 taksitle aldım arkadaşlar..