Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası
yapıştıralım gitsin o zaman zaten sabırsızlanıyorum..
yapıştıralım gitsin o zaman zaten sabırsızlanıyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlker16 link' Alıntı:Benim 4 kapıda altlarda orjinaller vardı bugun soktum ,yalnız orjınaller takılırken alttakı o fitillerde değişmiş orj olanlar bantsız gecmeliymiş ,yani fitiller girintili s-design dan adıklarımı nasıl takacam bilmiyorum ,serviste pahalı olmasının sebebi heralde tüm fitillerinde değişiyor olmasıymıs , soktum attım eskileri bakalım yeniler ne olacak
mucahitduran link' Alıntı:Servis orjinal takmıyorki ? 032questn
Ben aracı alırken aralık 2013 - ocak 2014 döneminde sorduğumda s-dizayn veya omsa line demişlerdi tam hatırlamıyorum, ona da 700 küsür TL demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam...
Çok enteresan. Sizdeki çıtalar orjinalmiş, yan tarafı kapalı olmasından anlaşılıyor. Anlaşılan serviste yanlızca cam altlarına gelen kısımları altındaki fitillerle beraber değiştirmişler. Ben olsam sökmezdim o çıtaları.İlker16 link' Alıntı:
huseyin0667 link' Alıntı:Çok enteresan. Sizdeki çıtalar orjinalmiş, yan tarafı kapalı olmasından anlaşılıyor. Anlaşılan serviste yanlızca cam altlarına gelen kısımları altındaki fitillerle beraber değiştirmişler. Ben olsam sökmezdim o çıtaları.