Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası
hayırlı olsun çok güzel olmuş
hayırlı olsun çok güzel olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sallierim link' Alıntı:hayırlı olsun çok güzel olmuş
O zaman haftasonu bende takayım boşa yatmasın evde arabayla yatsınkenangokhan link' Alıntı:Saolun, yok valla direk taktım geçtim
Hasan abi arkadakiler evet kısa ama oda ora için uygun zaten arkadaki biraz görsellik için sadece arka koltuktakileri dışlamamak için yapmışlarHasanM link' Alıntı:Çok güzel olmuş Gökhan iyi günlerde kullan. Arka taraftakiler biraz kısa gibi ön ve arka taraftakiler kaçar cm. acaba?
HasanM link' Alıntı:Çok güzel olmuş Gökhan iyi günlerde kullan. Arka taraftakiler biraz kısa gibi ön ve arka taraftakiler kaçar cm. acaba?
adRe J link' Alıntı:Hasan abi arkadakiler evet kısa ama oda ora için uygun zaten arkadaki biraz görsellik için sadece arka koltuktakileri dışlamamak için yapmışlar
kenangokhan link' Alıntı:Saol Hasan abi, önleri ölçmedim ama senin için ölçer buradan yazarım. Arkaları ise yeterli buldum ben, zaten orası biraz eğimli olduğu için uzun olsa oturmayabilirdi.