S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası

cinaski link' Alıntı:
Bu da benim çıtalar ve kapı kolları, ayrıca kör nokta kamerası ve orjinal ön park sensörü de taktırdım, kamera sayesinde kör nokta kalmadı

Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın... 045thumbsup

cinaski link' Alıntı:
Bu da benim çıtalar ve kapı kolları, ayrıca kör nokta kamerası ve orjinal ön park sensörü de taktırdım, kamera sayesinde kör nokta kalmadı

Çok güzel olmuş valla yakışmış aracada bu arada geçmiş olsun çamurluğu vakum ile halledebilirsiniz

Çok güzel uygulamalar ellerinize sağlık.

Ön tarafa taktığınız park sensörü ne şekilde bağlandı acaba?

Nasıl bağlandığını bilmiyorum ama orjinali gibi frene bastığın zaman aktif oluyor 10 Sn sonra kapanıyor

Araca çok yakışmış,çok iyi uygulamalar güle güle kullanın...Benim aracımda sedan gümüş gri,bugün çıtalarım geldi yağmur yağmazsa eğer bende çıtalanacağım...

Arkadaşlar Tolga Bey mail atmış, uzun süredir beklediğimiz ön sis çerçeveleri yapılmış aşağıda fotoğrafı var. Foruma özel fiyatı 50 TL'ymiş. Almak isteyenler siparişlerini verebilirler. :)

7y2ydeja.jpg

mucahitduran link' Alıntı:
Arkadaşlar Tolga Bey mail atmış, uzun süredir beklediğimiz ön sis çerçeveleri yapılmış aşağıda fotoğrafı var. Foruma özel fiyatı 50 TL'ymiş. Almak isteyenler siparişlerini verebilirler. :)
Aldım gitti kanka  ;)

sanalpazar açsınlar hemen ödeme yapalım.

madmax50 link' Alıntı:
Aldım gitti kanka  ;)

sanalpazar açsınlar hemen ödeme yapalım.

Oke kardeşim söyledim, açarlar sanırım birazdan. Bu arada çok fena yaralandım elimde 3 dikiş var şu an :(

mucahitduran link' Alıntı:
Oke kardeşim söyledim, açarlar sanırım birazdan. Bu arada çok fena yaralandım elimde 3 dikiş var şu an :(

Aman geçmiş olsun. Allah şifa versin. Hayırdır :(

Geri