S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası

kursatihtilali link' Alıntı:
Ilker bey benim de siyah fakat daha almadim. Karsidan yuz profili gibi cekip koyabilir misiniz resim nasil duruyor merak ettim
Tamam yarın cekip koyayım

Vay Arkadaş kacirdimya la :-) evdeki interneti kapattirdim siteye giremiyom ürünü görmedim simdi haberim oldu :-(

Orj ler kalıp gibi oturuyor kenarları kapalı  ,bunlarda on ve arka kapılarda fitillerde taktıktan sonra sürtme oldu,kenarlar açık ,krom malzemesi orj de dokunduğunuzda iz kalmıyor daha mat fitillerde değiştiği için ömürlük  vs... Ama yinele güzel oldu ,sonuc olarak fiyat farkı çok bence fiyatının ürünü

İlker16 link' Alıntı:
Orj ler kalıp gibi oturuyor kenarları kapalı  ,bunlarda on ve arka kapılarda fitillerde taktıktan sonra sürtme oldu,kenarlar açık ,krom malzemesi orj de dokunduğunuzda iz kalmıyor daha mat fitillerde değiştiği için ömürlük  vs... Ama yinele güzel oldu ,sonuc olarak fiyat farkı çok bence fiyatının ürünü
Bende sadece şöför kapısında sürtme oldu onu da 1-2 mm maket bıçağıyla incelttim şimdi bir problem yok siz de yapabilirsiniz

Demek ben kaydirdim yapistirirken , biraz kestim oldu şimdi sorun yok

İlker16 link' Alıntı:
Bugün baktım sis çıtası yapılmamış , zaten yerine oturmuyor, acaba yanlismi yaptım r şeklinde üste dogrumu olacaktı ?

HOcam bunlar makyajlı kasa için yani sizinkine tam olmaması doğal

Almadan önce sordum makyajlı makyajsız uyar dendi

Geri