Ynt:
Bu kapi esiklerinin isikli olanini goren yapan var mi acaba. Arkadasimin a180 orjinalinde var cok sik duruyor.
Bu kapi esiklerinin isikli olanini goren yapan var mi acaba. Arkadasimin a180 orjinalinde var cok sik duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlker16 link' Alıntı:Maşallah aracınız çok güzel yalnız orj. Jantlar olsaymis daha iyi olacakmış bence
sallierim link' Alıntı:maşallah süper durmuş
wave61 link' Alıntı:sol ön kapı eşiğini yapıştırırken biraz bombeli kısıma denk geldi kaldırayım dedim hemen iki taraftan çektim bu kez de yamuldu ortadan ve kenarları kalkık kaldı bu kez çıkaramadan neyse kalsın dedim tekrar düzelteyim.. Berbat ettik diğerlerini sorunsuz yapıştırdım.. sol ön kapı için satış rica ettim :-[ bakalım
cenko link' Alıntı:Saygıdeğer forumdaşlarım,Mustafa ve Mücahit kardeşimden başka kimseden yorum almadım,sizlerin de yorumları ,benim için çok değerli,yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum....
ercan_0636 link' Alıntı:Kemal abi araba harika görünüyor. bravoo.özellikle bagaj çıtası beni bitirdi...fiyat ve nereden temin ettiniz, benim kırmızıyı bu bagaj çıtası uçurur... angelll