S-Dizayn Krom Kapı Eşiği Uygulaması

Ynt:

Bu kapi esiklerinin isikli olanini goren yapan var mi acaba. Arkadasimin a180 orjinalinde var cok sik duruyor.

Ynt: S-Dizayn Krom Kapı Eşiği Uygulaması

Maşallah aracınız çok güzel yalnız orj. Jantlar olsaymis daha iyi olacakmış bence

maşallah süper durmuş

sol ön kapı eşiğini yapıştırırken biraz bombeli kısıma denk geldi kaldırayım dedim hemen iki taraftan çektim bu kez de yamuldu ortadan ve kenarları kalkık kaldı bu kez çıkaramadan neyse kalsın dedim tekrar düzelteyim.. Berbat ettik :) diğerlerini sorunsuz yapıştırdım.. sol ön kapı için satış rica ettim  :-[ bakalım

wave61 link' Alıntı:
sol ön kapı eşiğini yapıştırırken biraz bombeli kısıma denk geldi kaldırayım dedim hemen iki taraftan çektim bu kez de yamuldu ortadan ve kenarları kalkık kaldı bu kez çıkaramadan neyse kalsın dedim tekrar düzelteyim.. Berbat ettik :) diğerlerini sorunsuz yapıştırdım.. sol ön kapı için satış rica ettim  :-[ bakalım

Benim el becerilerim iyidir,fakat en ufak bir hata yapabilirim diye,bir ustaya yaptırmayı tercih ettim...Umarım sizinde eşikleriniz gönlünüze göre olur..Allahım,güle güle kullanmak nasip etsin...

cenko link' Alıntı:
Saygıdeğer forumdaşlarım,Mustafa ve Mücahit kardeşimden başka kimseden yorum almadım,sizlerin de yorumları ,benim için çok değerli,yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum....

Kemal abi araba harika görünüyor. bravoo.özellikle bagaj çıtası beni bitirdi...fiyat ve nereden temin ettiniz, benim kırmızıyı bu bagaj çıtası uçurur... angelll

ercan_0636 link' Alıntı:
   Kemal abi araba harika görünüyor. bravoo.özellikle bagaj çıtası beni bitirdi...fiyat ve nereden temin ettiniz, benim kırmızıyı bu bagaj çıtası uçurur... angelll

Ercan çok teşekkür ederim..Dediğin gibi kırmızada dehşet bir görüntü  ortaya çıkar özelden pm atıyorum...

Geri