S.o.s

hobosoldier

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tekerlek sorunu...

Merhaba arkadaşlar...
Gecenlerde bi kaza atlattık sonucunda tarlaya girdik hızlı ve sert bi şekilde.herhangibir problem görünmüyodu ufak tefekler dışında ama arka tekerlerde bi sorun oldugunu yeni fark ettim.tekerlerle tampon arasındaki farklar birbirini tutmuyor birde sol arka tekerin üstü içe dogru bakıyor acaba nedeni ne olabilir.bilgisi olan arkadaşlar dan :help: :help: :help: :help: bekliyorum...teşekkür ederim...

tüm opel astraların arka tekerleri dısa doğru basar dikkat et baskalarına bak görrüsün ok

ama bu sorun sadece sol tekerde var sagda yok...

Tamirciye gitsen olmaz mı? Şimdi millet atcak tutcak. Senin sorunu bizzat görmek gerek. Şimdi millet ne dese yalan olcak.

suan diyarbakırda bi ilçedeyim açıkcası burda pek vaktim yok daha önce böyle bişey başına gelen varsa diye açmıştım konuyu...

kardeş git rotçuya ölçsün aracın kamberini dingilde yanukluk varsa çektirirsin düzeltilir çok önemli bir şey değil yani

kardeş en ufak bı sorun olsa lastık ıcten dıstan yer

spaceghost' Alıntı:
kardeş git rotçuya ölçsün aracın kamberini dingilde yanukluk varsa çektirirsin düzeltilir çok önemli bir şey değil yani

katılıyorum.rotçu tespit eder ve düzeltir.

dejaay' Alıntı:
Tamirciye gitsen olmaz mı? Şimdi millet atcak tutcak. Senin sorunu bizzat görmek gerek. Şimdi millet ne dese yalan olcak.

Burası insanların ATIP TUTTUKLARI değil,
Bilgi ve Tecrübelerini paylaştığı bir platform...

Bu şekildeki attığın diğer mesajlarda üslubunu düzeltirsin diye bir uyarı yapmadık fakat bi değişiklik yok...

Lütfen eğer kendi Bilgin veya Tecrüben yoksa, bu şekilde veya herhangi bi şekilde Mesaj yazma...

Forum Kurallarına bir daha göz gezdir...

Keyifli Forumlar...

kardş en yakın rotçuya bi git derim.

Geri