Ynt: S100 DVD FULL HD NAVİGATİON
Hayırlı olsun gule gule kullananin
Hayırlı olsun gule gule kullananin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi biseye benziyor. Aslinda bunu bagajda sag veya sol yan taraftaki saklama yerlerine takabilirmiyiz, astranin premium ses sistemli versiyonlarinda sanki oyleydi diye hatirliyorummcangar link' Alıntı:sizce bu ürün nasıl? s100 sisteminin bas tonları pek kuvvetli gelmedi böyle ufak bir ürünle bass tonlarını beslemek biraz daha zevklendirmek istiyorum.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/alpine-swe-815-20cm-anfili-aktif-subwoofer-bas-93260823
sizin o dediğiniz şekli anca yassı ürünlerde yapabiliriz ama ben bu cihazı çok beğendim 30 a 30 minik ama kuvvetli birşey sese biraz daha kalite ve ton getirir diye düşüüyorum. çokta şahin gençliği olmaya gerek yok yanifirstemperor link' Alıntı:İyi biseye benziyor. Aslinda bunu bagajda sag veya sol yan taraftaki saklama yerlerine takabilirmiyiz, astranin premium ses sistemli versiyonlarinda sanki oyleydi diye hatirliyorum
albertxx link' Alıntı:Cihaz güzel ve kullanışlı duruyor fazla karmaşa yok sade bir arayüz o yönden çok başarılı.Ancak ya siz alışamadınız yada cihaz geç algılıyor parmağınızı kalemle verilen anlık tepki parmağa gelince biraz kayboluyor gibi onun dışında gerçekten güzel bir alet.Bende düşünüyorum ama bu garanti işleri kafamı kurcalıyor yurt dışından getirmek filan bakalım artık hayırlı olsun birde sabah mikrofon-tv anteninin nereye bağlandığının fotolarını atarsanız daha hoş olur