uzun süreden sonra yeniden merhaba arkadaşlar.dizel arabam çarşamba günü sabahı defalarca denememe ragmen çalışmadı.(sıcaklık -7 )opel yol yardımını aradım araç 1 yılını doldurdugu için yardım edemeyiz kaskonuzdan çektirin dediler.iki saat sonra bir daha denedim ikinci seferde çalıştı(sıcaklık +2)ertesi gün sabah yine çalışmadı.sıcaklık(-4)iki saat sonra çalıştı.sıcaklık(+3)servise gittim yakıttan kaynaklı mazot filtresi sulanmış dediler.shell'i aradım hemen gelip numune aldılar (yakıt v-power gtl ve arabayı aldıgımdan beridir aynı istasyon aynı pompa).servis filitreyi degiştirdi.ertesi gün denemek için arabayı serviste dışarda bıraktık.cuma sabahı araç yine çalışmamış.içeri almışlar 1 saat sonra çalışmış.bugün gittim.bana tamamiyle yakıt hatası dediler.master tech arkadaşa ne yapmam gerek ustam dedim.işte olay burda kopuyor.başka yerden yakıt al dedi.tamam şimdi gidip başka istasyondan başka yakıt alacam dedim.yine çalışmazsa dedim bu aldığınız yakıt ta hatalıdır dedi.tamam onuda boşalttım başka istasyondan aldım yine çalışmadı dediğimde o yakıtta hatalıdır deyince koptum direk müdüre gittim o da yakıttandır ama yinede çalışmazsa getirin inceleyelim dedi.çıktım servis satış müdürüne (bu müdürden son altı senede 4.sıfır araba alışım.)siz satıyorsunuz arabayı ama arkasında duran yok böyle rezil servis olmaz nefret olsun opele dedim.olurmu dediler hemen servise adam felan gönderdi. neyse bir daha yaparsa çekiciye at getir dediler.sonuç shell raporunu beklerken ne komik ki aracın bir kez daha çalışmamasını ve rezil olmayı da bekleyecegim.sonuç ne çıkarsa çıksın yakıtta da araçta da hata olabilir ki gayet dogal.ben bu zihniyetteki servise sahip markadan bir daha araç almam her ne kadar opel aşıgı olsam da başka araba kullanamasamda.elveda opel.sinirliyim uzun yazdım kusura bakmayın arkadaşlar.