sabahları motor çalışmıyor.

Ynt: sabahları motor çalışmıyor.

Bu konuda almanya merkeze e maıl atmıstım ama onlarda pek sallamadılar Tr opelle bu konuyu görüşün dıye mesaj atmıslar, Trdekı servıslerın uygulamaları ve ılgısızlıgı yuzunden markanız yara alıyor bır cok ınsan opel almaktan vazgecıyor ya da araclarını satıyor demıstım. Bu konuda yazısabılecegımız farklı adresler bılen varsa toplu mesaj atalalım bence.

dreamofice link' Alıntı:
Bu konuda almanya merkeze e maıl atmıstım ama onlarda pek sallamadılar Tr opelle bu konuyu görüşün dıye mesaj atmıslar, Trdekı servıslerın uygulamaları ve ılgısızlıgı yuzunden markanız yara alıyor bır cok ınsan opel almaktan vazgecıyor ya da araclarını satıyor demıstım. Bu konuda yazısabılecegımız farklı adresler bılen varsa toplu mesaj atalalım bence.

ben he yere atarım valla yeter ki adresi çizen olsun.

şimdi köz koydum filtrenin altına 10dk sonra bi marş vurcam bakalım. közün üstüne kül attık zarar vermesin araca diye.

sn.ozgun88 inanın ben unutmuştum bu konuyu.servis yakıt kaynaklı dedi. shellden de numune sonucu temiz geldi.servise sonucu götürdüm kabul etmediler tam insanlıktan çıkacakken servis müdürü kayıt altına alındı bir daha olursa gerekeni yapacağız dedi beni sakinleştirip gönderdiler o günden beridir aracım hiç çalışmamazlık etmedi tek marşta alıyor.kimde hata anlayamadım ama servis haklı gibi gözüküyor  numune alırken mazot filtresinide değiştirmişlerdi.depodaki yakıtta yıllarca aynı istasyon aynı pompadan aldığım Shell v-power gtl di.neden kaynaklı olduğu soru işareti olarak kalacak.sonuç bu şekilde selamlar.

airforces link' Alıntı:
sn.ozgun88 inanın ben unutmuştum bu konuyu.servis yakıt kaynaklı dedi. shellden de numune sonucu temiz geldi.servise sonucu götürdüm kabul etmediler tam insanlıktan çıkacakken servis müdürü kayıt altına alındı bir daha olursa gerekeni yapacağız dedi beni sakinleştirip gönderdiler o günden beridir aracım hiç çalışmamazlık etmedi tek marşta alıyor.kimde hata anlayamadım ama servis haklı gibi gözüküyor  numune alırken mazot filtresinide değiştirmişlerdi.depodaki yakıtta yıllarca aynı istasyon aynı pompadan aldığım Shell v-power gtl di.neden kaynaklı olduğu soru işareti olarak kalacak.sonuç bu şekilde selamlar.

neyse sıkıntınız bitmiş ben buna çok sevindim gerisini düşünmeyelim inşallah kulağı çınlamaz ve tekrarlamaz araç. yakıt olarak shell e devam mı bu arada? ben erz deki sheli bıraktım aracı ilk aldığım günden beri kulanmama rağmen dpf uyarısı verdirtiyor total exellium a geçiş yaptım er de shell kullanmıcam

teşekkür ederim evet aynı istasyon aynı pompa Shell nitro'ya devam ediyorum çünkü onlarlada bu olayı konuşup tekrarlarsa servisle sizi oturtup karşılıklı kahve içirtecem demiştim ben memnunum aracım 32000 km de bugüne kadar sadece 1 kez ikaz verdi oda ilk aldığımdaydı onun haricinde gizli temizlik yapıyor ara sıra yaklaşık 20 yıldır Shell kullanıyorum alışkanlık işte vaz geçemiyorum ama daha iyi yakıt olursa tabiki de denerim selamlar

Depo kapağından içeri su kaçmış olabilir ya da mazot filtresindeki kir soğuk hava nedeniyle donma yapmıştır filtre değişince bir daha sorun çıkmaz umarım.

Para senin gözü kör olmaya e mi..

Biz para kazanırken sıkıntıdan kanser olalım, istasyon durduğu yerden para kazanmasına şükretmeyip benzine ot çöp su vs atsın iyi mi...

Geri