- Konuyu Başlatan
parça satanlar niye hala öneryor ozaman bunu anlamadım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar bu konuda her türlü konuşurum. bursada ilhan abinin masrafını bi duyunda bir daha sabit mi diye düşünmeyin bile.
orjinal ve sese takılmayın zaten
Debriyaja basana kadarki ses olmasa değiştirmeyi bende düşünmüyorum zaten. geçende başka bir ustaya gösterdim lok takıyoruz oda ses yapmaya başlıyor 1-2 ay sonra , gm tak orjinal olsun dedi.halbuki ilkdefa değişenlerin içindede lok çıkıyormuş !! bu nasıl iş anlamadım
lok marka deıil abicimLUK MARKA luk marka düyadaki 1 numaralı debrıyaj sıstemı uretıcısıdır. OPEL MONTAJ MALI LUKTUR. GM kutulu debrıyaj baskı balata volant vs. aldıgınızda ıcıne bakın yıne LUK marka cıkar . yanı yalnızca kutuya ekstra para vermıs oluyorsunuz. GM ile LUK un farkı sadece kutu malzeme aynı...
GM nin LUK taktığını ve luk 'un ne olduğunu bende biliyorum forum arkadaşım zaten işte sorun bu luk takıyoruz diyor ustalar . 1-2 ay sonra gene ses yapması tuhaf .!!
bende aynı sektördeyim aslında fabrika belki gm ye verirken daha farklı politika izliyodur aklıma gelen.