Sadeliğin yeni fotoğrafları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaRTe-GT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
niye atısıyorsunuz ki. ben aracı cok begendim. gayet sade şık. tabiki arkadasların dediği "benim aracım dışında 3-4 tane var mukayese edilebilecek" denmesi saçma olmuş. sonucta bakılınca araçta jant dışında para eder bir modifiye de yok. bugune bugun herkesin yaptırabileceği şeyler.

ama tekrarlıyorum: araç gordugum nadir guzel modifiye edilmiş corsalardan.

Teşekkür ederim...

Daha fazla birbirimizi germeye gerek yok derim artık ;)
Yani zevkler ve renkler tartışılmaz, ben sadece !kendi! fikrimi sundum 3-4 araç diye.İmparatorluk kurmak gibi bir niyetimde yok açıkçası, ama illa bir imparatorluk söz konusu olacaksa henüz kurmadım ;) Daha eksiklerim var...

Neyse son cümlem yine itici gelebilir ama yapım böyle kusura bakmayın..Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, "açıklayıcı" bir beğenmeme eleştirisinede açığım yoksa sallamam...Dediğim gibi zevkler ve renkler meselesi!

ee bumu sade :D çok hoş duruyor kazasız belasız bin

herkezın zevkı kendıne arac bana gore 10 numara allah kaza bela vermesın beyaz ayrı bı yakısıyor arabaya

Oncelikle araban cok tatli olmus Allah kazasiz belasiz binmeni nasip etsin.. ve nazardan korusun. Bi arkadas kaput uzatma olmamis demis bende katiliyorum nedenide yan camurluklarla bir deil baslama yerleri.. buda sorun degil.. guzel olmus guzel

Geri