- Konuyu Başlatan
Ynt: Satılık Edition için led sis farı
Buradada belirttiğim gibi 7 dolar gibi görünüyor ama sipariş vermek için sepete at dediğnizde fiyat tek takım için hayli yükselyor dışarıdan 3 dolar 5 dolar yazıldığına bakmayın diye özellkle belirtmiştim
Eylemee link' Alıntı:Adam mı öldürdük iftira mı attık
Belirrttgm gbi siz 7 dolar dedgnz için öyle yorum yaptım, ayrıca kişilgnz hakknda yorum faln yapmadım
adRe J link' Alıntı:Elimde fazladan 2 takım led vardır Bir ara soran arkadaşlarımız olmuştu nasıl temin ederiz diye düşünen olursa iletişime geçebilir. Cumartesi günü kargolayabilirim. Yalnız alan arkadaşın iki takımıda almasını öneririm ledler ileride yanma bozulma yaparsa yedek ledi takar sonuçta sis yuvasında ufak çaplı bir delik açılıyor.
Ürün hakkında fiyat belirlemedim genel olarak fiyatları burada yazıyor dışarıdan 7 dolar gibi görünebilir ama içine girdiğinizde fiyat 20-30 dolar civarına Elimdeki ledler çakar özelliklidir hem düz hem çakar yanan tip.
http://tr.aliexpress.com/wholesale?SearchText=eagle+eye+40mm&catId=0&initiative_id=SB_20141225004406
Buradada belirttiğim gibi 7 dolar gibi görünüyor ama sipariş vermek için sepete at dediğnizde fiyat tek takım için hayli yükselyor dışarıdan 3 dolar 5 dolar yazıldığına bakmayın diye özellkle belirtmiştim