SATILIK GERİ VİTES KAMERASI(PLAKA AYDINLATMA MODELİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrt54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: SATILIK GERİ VİTES KAMERASI(PLAKA AYDINLATMA MODELİ)

Ürün Satılmıştır...

Hasan Abi Teşekkür Ederim EFT Hesabıma Geçti...

Ürünün Şu An İtibari İle Yurtiçi Kargoya Verildi.

firstemperor link' Alıntı:
ben alsam olurdu aslında. bana dün akşam geldi kamerası hiç beğenmedim. görüntü kalitesi nasıl? Hasan Abi sana lazım değilse ben alabilirim.
Atacan hasan abi kamera işini sever illaki kullanir biyerde
Hatta bi örnek vereyim 3. Stop lambasinda bile kamera var.  011zaa

[img=800x430]http://i.hizliresim.com/y22aA0.jpg[/img]

mrt54 link' Alıntı:
֜rün Satılmıştır...

Hasan Abi Teşekkür Ederim EFT Hesabıma Geçti...

֜rünün şu An İtibari İle Yurtiçi Kargoya Verildi.
yazık geç kaldı  her neyse sayın firstemperor kamera bana ulaşınca sana hemen kargo yapacağım

ben alsam olurdu aslında. bana dün akşam geldi kamerası hiç beğenmedim. görüntü kalitesi nasıl? Hasan Abi sana lazım değilse ben alabilirim.
  firstemperor  kardeşim özelden kargo adresini bildirirsen geri sana göndereceğim

B֜LENT link' Alıntı:
Atacan hasan abi kamera işini sever illaki kullanir biyerde
Hatta bi örnek vereyim 3. Stop lambasinda bile kamera var.  011zaa

[img=800x430]http://i.hizliresim.com/y22aA0.jpg[/img]
sağol Bülent abi

hasanacar link' Alıntı:
yazık geç kaldı  her neyse sayın firstemperor kamera bana ulaşınca sana hemen kargo yapacağım
Abi sana lazımsa kalabilir. boşuna kargo parası masrafı olmasın. aslında sanada danışmak istiyorum benim aldığım plakalık kamerasının çözünürlüğü pek hoşuma gitmedi ayrıca gecede iyi göstermiyor. daha kaliteli olanları mevcutmu plakalık olarak. birde bu kameralardaki çizgileri kaybetmek mümkünmü? son sorum linkini verdiğim cihazı aldım ben fotoğraflarda geri görüş kamerasında görüntünün yanında araç resmide çıkıyor, ama bende çıkmıyor bu kameraylamı alakalı yoksa sistemlemi? teşekkürler abi şimdiden

Hasan abi hayirli olsun, birdahaki bukusmada sanirim yeni bir kamera eklenmis olacak sisteme  greatt
Murat sanada bereket versin, benden duymus olma Ulas mangala geliyor sana :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Hasan abi hayirli olsun, birdahaki bukusmada sanirim yeni bir kamera eklenmis olacak sisteme  greatt
Murat sanada bereket versin, benden duynus olma Ulas mangala geliyor sana :)

:D

Abi sana lazımsa kalabilir. boşuna kargo parası masrafı olmasın. aslında sanada danışmak istiyorum benim aldığım plakalık kamerasının çözünürlüğü pek hoşuma gitmedi ayrıca gecede iyi göstermiyor. daha kaliteli olanları mevcutmu plakalık olarak. birde bu kameralardaki çizgileri kaybetmek mümkünmü? son sorum linkini verdiğim cihazı aldım ben fotoğraflarda geri görüş kamerasında görüntünün yanında araç resmide çıkıyor, ama bende çıkmıyor bu kameraylamı alakalı yoksa sistemlemi? teşekkürler abi şimdiden
çoğu araçlarımızda bu kamera kullanılıyor ve çizgileri yok edemiyoruz bu kameraların çözünürlüğü gayet iyi geceleride ışık ortamına görede başarılı ben kullanıyorum ve memnunum  linkini verdiğin cihazla alakalı görmediğim için bir sey diyemiyorum

Peki bağlantı nasıl olmalı ? Hafif parazit var görüntüde. Tesisatı bir arkadaşım çekti plakaliga kadar aksesuarci kendisi. Kamerayı ben bağladım bir video jaki sarı birde kırmızı siyah kablosu vardı. Teypten gelen sarı jaka ve kırmızı kabloya bagladim. Kırmızı kabloyu baglamazsam çalışmıyor. Başka bir arkaeasimda kırmızı kablo elektrik için onu geri vites kablosundan veya park sensorlerinden almam gerektiğini soyledi. O nedenle parazit olduğunu söylüyor elektrik sürekli teypten geldiği için. Oylemi yapmak gerekiyor?

Geri