satılık sprint booster

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: satılık sprint booster

ozgun88 link' Alıntı:
Estağfurullah abi ne demek bu forum bana senin gibi bir abi kazandırďı o bana yeter :)
Eyvallah kardeşim :)

ulas79 link' Alıntı:
Eyvallah kardeşim :)

Abi Aslında Düşünüyorumda Benim Hanımda Araba Daha Çok Okula Gidip Geliyo Ondan Korkuyorum :(

mrt54 link' Alıntı:
Abi Aslında Düşünüyorumda Benim Hanımda Araba Daha Çok Okula Gidip Geliyo Ondan Korkuyorum :(

Off konumda kullanırsa bi problem olmaz aslında

Soyle bisey anlatayim size.
Boosteri bi arkadasin arabasina taktik kirmizi moda aldik. Kablosunuda cikardik etrafta gorunen hicbisey yok yani.
Al dedik arabaya yazilim attik bi kullan bakalim.
Adamin yuzundeki ifadeyi gormenizi isterdim. 

B֜LENT link' Alıntı:
Soyle bisey anlatayim size.
Boosteri bi arkadasin arabasina taktik kirmizi moda aldik. Kablosunuda cikardik etrafta gorunen hicbisey yok yani.
Al dedik arabaya yazilim attik bi kullan bakalim.
Adamin yuzundeki ifadeyi gormenizi isterdim. 
çok acımasızmışsın Bülent,adamın surat ifadesi gözümde canlanır gibi oldu ´´Allahım sana geliyoruummmm``  kahka536 kahka536

ulas79 link' Alıntı:
çok acımasızmışsın Bülent,adamın surat ifadesi gözümde canlanır gibi oldu ´´Allahım sana geliyoruummmm``  kahka536 kahka536
Hahaa aynen oyle ULAş adam sasirip kaldi.
Arabayi kullanmaya firsat bile bulamiyorum.
Surekli kullansam kesin alirdim
Ama A/S ile birlesince yakiti costurur.

BÜLENT link' Alıntı:
Hahaa aynen oyle ULAŞ adam sasirip kaldi.
Arabayi kullanmaya firsat bile bulamiyorum.
Surekli kullansam kesin alirdim
Ama A/S ile birlesince yakiti costurur.

zaten uzun mesafe şehir içi kullanmıyorsan,uzun yol yapmıyorsan veya aracın çok güçsüz değilse gereği olmayan bir cihaz ki bende genelde şehir içi kullanıyorum ama mesafe çok kısa sb yi açmaya fırsat bulamıyorum.

konu kilitlene bilir alet niko22 nickli Ömer arkadaşımıza satılmıştır şimdiden hayırlı olsun.

ulas79 link' Alıntı:
çok acımasızmışsın Bülent,adamın surat ifadesi gözümde canlanır gibi oldu ´´Allahım sana geliyoruummmm``  kahka536 kahka536
Benimde surat ifadem değişir inşallah hatta yamulmak istiyorum :D tabi performans açısından Allah yakıt açısından yamultmasın :)

Geri